Viktig information till våra kunder

Det har kommit till vår kännedom att elhandelsbolaget Nordic Green Energy går runt och knackar dörr i Skövde och säljer elhandelsavtal.

De säger sig ha ett samarbete med SkövdeNät. Det stämmer inte.
Vi på Skövde Energi (där SkövdeNät numera ingår) har inte något samarbete med detta företag.

Det enda elhandelsbolag vi samarbetar med är Billinge Energi, då de är anvisad elhandlare för våra elnätskunder.

Kategorier

 • Elnät
 • Kundservice
 • Senaste nytt

  Alla nyheter

  • Villkorade avtal för inmatning från 2024

   Alla kunder som kommer att vara potentiella inmatningskunder måste från 2024 vara medvetna om att elanläggningen under vissa tider måste styras ned för att avbryta eller minska inmatning till elnätet. Från 2024 finns det ett regelverk som gör det möjligt för elnätsföretag att skriva villkorade avtal med kunder för både uttag och inmatning av effekt.…

  • Mina sidor

   Nu kan du logga in på Mina Sidor igen. Idag 24 april mellan 13:30- 14:30 hade vi ett teknisk fel på Mina Sidor som gör att det inte är möjligt att logga in. Vi jobbar på att få igång det så snart som möjligt. Vi hjälper dig gärna på telefon och mejl under tiden.

  • Uppdatering av appen klar!

   Nu kan du logga in som vanligt i appen igen. Idag 24 april kommer appens bakgrundmiljö att uppdateras och det kommer inte vara möjligt att komma åt appen mellan klockan 13:00-16:00. Under tiden kan du logga in på Mina sidor om du vill se din förbrukning.

  Ditt sökresultat

  Om du inte hittar det du letar efter skriv din fråga till oss här.