Vi söker en Chef för Teknik och affärsutveckling

För att möta framtida utveckling inom bolaget söker vi nu en Chef för Teknik och affärsutveckling med fokus på affärsutveckling inom kraftvärme. Vill bli en del av ett tryggt bolag i en samhällsviktig verksamhet med höga mål för att trygga hållbara energilösningar? Då har vi tjänsten för dig!

Arbetsuppgifter

Ta chansen att bli en nyckelspelare i utvecklingen av vårt affärsområde Kraftvärme. I denna strategiska roll kommer du att planera och driva utvecklingen av våra projekt, arbeta med hållbarhetsfrågor samt anläggningsutveckling och systemförvaltning.

Du leder ett dynamiskt team om tre projektledare och ansvarar för att ständigt förbättra och utveckla våra projektprocesser genom hela organisationen. Ditt uppdrag inkluderar att ta fram budget och investeringsplaner samt driva anläggningsutveckling ur både ett strategiskt och affärsmässigt perspektiv. Dessutom har du ett övergripande ansvar för vårt systemstöd och systemförvaltning, med fokus på IT-utvecklingsfrågor.

Du arbetar nära Affärsområdeschefen samt tvärfunktionellt i organisationen och är aktiv i ledningsgruppen för affärsområdet.

Eftersom detta är en ny tjänst får du en unik möjlighet att forma och påverka rollen från grunden.

Kvalifikationer

För att passa i rollen söker vi dig som är innovativ, utvecklingsfokuserad och analytisk med en vana av att driva budget- och förändringsarbete. Vi ser gärna att du har en relevant akademisk utbildning inom ekonomi, teknik eller energi eller motsvarande arbetslivserfarenhet.

Erfarenhet från energibranschen är starkt meriterande men en kombination av ekonomisk förståelse, teknisk kompetens samt erfarenhet av projektledning och ledarskap är också högt värderat.

Vi lägger stor vikt vid ditt ledarskap och ser gärna att du är inspirerande och prestigelös med en god kommunikativ förmåga, kombinerat med en god förmåga att skapa ett samarbetsinriktat arbetsklimat.

Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift och är en van användare av Officepaketet. B-körkort är ett krav.

Ta steget in i en spännande framtid med oss din expertis och drivkraft kommer att göra skillnad!

Ansökan

Ansök senast: 2024-08-18

Kategorier

Senaste nytt

Alla nyheter

  • Beställ aldrig solceller och/eller batteri innan godkännande från Skövde Energi!

    Antalet solcellsanläggningar ökar i hela Sverige. I och med detta blir det en ökad belastning på elnätet. Många elnätsbolag i Sverige har fått neka installation av fler solceller inom vissa områden på grund av överbelastning. I Skövde har vi sedan tidigare inte behövt neka någon, men nu har det även kommit till oss på Skövde…

  • Vi söker en Chef för Teknik och affärsutveckling

    För att möta framtida utveckling inom bolaget söker vi nu en Chef för Teknik och affärsutveckling med fokus på affärsutveckling inom kraftvärme. Vill bli en del av ett tryggt bolag i en samhällsviktig verksamhet med höga mål för att trygga hållbara energilösningar? Då har vi tjänsten för dig! Arbetsuppgifter Ta chansen att bli en nyckelspelare…

  • Vi söker en Chef för fjärrvärmenät och distribution

    På Skövde Energi är vi stolta över att vara en pålitlig energileverantör och en drivande kraft för hållbar utveckling i Skövde och regionen. Vi levererar el, fjärrvärme och fjärrkyla med fokus på förnybar energi och energieffektiva lösningar. Vårt engagemang sträcker sig bortom energiproduktion; vi har en ledande position inom omställningen till ett fossilfritt samhälle i…