Hållbarhet

Miljöcertifiering

Skövde Energi affärsområde kraftvärme, är sedan 2010 certifierat enligt ISO 14001 för produktion av fjärrvärme och el baserat på biobränsle och avfall samt distribution och försäljning av fjärrvärme.

Ett miljöledningssystem är ett verktyg för företag och verksamheter som vill bedriva ett strukturerat miljöarbete. Det består av planering, processer, resurser och dokumentation som ska hjälpa till att nå våra mål, leva upp till miljörelaterade lagkrav och minska företagets miljöpåverkan.

För att få behålla certifikatet krävs ständig förbättring. En oberoende part kontrollerar detta vid årliga revisioner.

Vanliga frågor och svar

Alla frågor och svar

  • Vad består min elkostnad av?

    Att ha tillgång till el är en självklarhet för de flesta av oss och inte något vi funderar så mycket över. Men när fakturan kommer kanske vi ibland undrar vad det egentligen är vi betalar för. Här går vi igenom hur elkostnaden fördelar sig.

  • Vad innebär sms-tjänsten för driftstatus?

    Vi kan skicka avbrottsinformation skickad till dig via sms. Genom att registrera dig här så håller vi dig uppdaterad om avbrott som rör ditt närområde.

  • Vad gäller för vatten och avlopp?

    Vi sköter faktureringen åt Skövde kommuns VA-avdelning. Behöver du kontakta VA-avdelningen? Här hittar du kontaktuppgifterna.

Vi finns här när du behöver oss!

Har du frågor och funderingar är du alltid välkommen att kontakta vår kundservice.

Telefon: 0500-49 36 60
E-post: info@skovdeenergi.se

*” anger obligatoriska fält

Namn*

* Anger obligatoriskt fält.