Om oss

Visselblåsning

Inom Skövde Energi strävar vi efter att leva i enlighet med våra riktlinjer, principer och gällande lagar. Vi ser det som viktigt att upptäcka och agera på eventuella missförhållanden inom vår organisation i ett tidigt skede. Därför har Skövde Energi en visselblåsartjänst där du kan göra en anonym anmälan om t.ex. lagbrott, jäv, mutor eller bedrägerier.

För att du ska känna dig trygg i att lämna din rapport anonymt och säker på att informationen hanteras korrekt, använder vi oss av Visslan, som är en extern mottagare

Anmälan gör du via en extern webbplats och fyller i ett formulär med relevant information. Ärenden utreds av en extern och oberoende advokat. 

OBS! För att garantera din anonymitet, rekommenderar vi dig att:

 • Använda en dator utanför din arbetsgivares nätverk när du rapporterar, då webb trafik från arbetsplatsen kan vara spårbar. 
 • Kopiera och klistra in länken nedan i din webbläsare. 

Senaste nytt

Alla nyheter

 • Villkorade avtal för inmatning från 2024

  Alla kunder som kommer att vara potentiella inmatningskunder måste från 2024 vara medvetna om att elanläggningen under vissa tider måste styras ned för att avbryta eller minska inmatning till elnätet. Från 2024 finns det ett regelverk som gör det möjligt för elnätsföretag att skriva villkorade avtal med kunder för både uttag och inmatning av effekt.…

 • Mina sidor

  Nu kan du logga in på Mina Sidor igen. Idag 24 april mellan 13:30- 14:30 hade vi ett teknisk fel på Mina Sidor som gör att det inte är möjligt att logga in. Vi jobbar på att få igång det så snart som möjligt. Vi hjälper dig gärna på telefon och mejl under tiden.

 • Uppdatering av appen klar!

  Nu kan du logga in som vanligt i appen igen. Idag 24 april kommer appens bakgrundmiljö att uppdateras och det kommer inte vara möjligt att komma åt appen mellan klockan 13:00-16:00. Under tiden kan du logga in på Mina sidor om du vill se din förbrukning.

Vi finns här när du behöver oss!

Har du frågor och funderingar är du alltid välkommen att kontakta vår kundservice.

Telefon: 0500-49 36 60
E-post: info@skovdeenergi.se

*” anger obligatoriska fält

Namn*
Person-/kundnummer*

Ditt sökresultat

Om du inte hittar det du letar efter skriv din fråga till oss här.