Om oss

Jobba på Skövde Energi

Skövde Energi är ett kommunalägt bolag med 64 anställda. Vi har tre affärsområden, elnät, kraftvärme och energitjänster.

Skövde Energi som arbetsgivare

Trygg anställning

Hos oss är kollektivavtal en självklar del av dina anställningsvillkor och reglerar bland annat din rätt till semester, föräldraledighet och tjänstepension. Vi vill att du som medarbetare ska kunna kombinera jobb och privatliv och vill ge dig förutsättningar för att få livspusslet att gå ihop. Det kan till exempel handla om att vi gärna ser att du är föräldraledig om det är aktuellt och att du kan få tillägg till föräldraförsäkringen.

NMI

I vår senaste medarbetareundersökning fick Skövde Energi ett resultat på 78,14. Det är ett mycket fint resultat som vi är stolta över och arbetar för att behålla.

Förmåner

Friskvård
På Skövde Energi tycker vi att hälsa, friskvård och välmående är viktiga frågor och prioriterar därför dessa frågor högt.

Vi har ett friskvårdbidrag på 3000 kr per år och erbjuder också en friskvårdstimma i veckan, Utöver detta har vi flera förmåner som underlättar och uppmuntrar till rörelse så som fritt inträde till motionssim på Arena Skövde och tillgång till gym på arbetsplatsen.

Företagshälsa
Som medarbetare hos oss har du tillgång till företagshälsovård. Vi har ett tätt samarbete med företagshälsovården och arbetar både förebyggande och rehabiliterande med hälsa och arbetsmiljö.

Lediga tjänster

Vill du vara med och bidra till omställningen och Skövdes tillväxt? Nu söker vi en verksamhetsutvecklare med fokus på klimat och hållbarhet till Skövde Energi. Skicka din ansökan senast 11 februari 2024.

Ex-jobb

Är du intresserad av att göra ditt examensarbete hos oss?

Senaste nytt

Alla nyheter

  • Nu går det att nå oss på telefon igen!

    Uppdatering: Idag mellan 11:15-11:45 låg vår telefon nere. Nu är den igång igen och du är välkommen att kontakta oss.

  • Elavbrottet i centrala Skövde den 7 februari

    Elavbrottet i centrala Skövde den 7 februari berodde på att en entreprenör borrade i en av Skövde Energis högspänningskablar. Fyra nätstationer omfattades och västra delen av centrum blev strömlösa. Entreprenören jobbar med flytten av stationen för överliggande nät, något Skövde Energi inte har rådighet över. Skövde Energi gjorde skyndsamt driftomläggningar för att minimera avbrottstiden. Vi…

  • Nyhetsbrev 1 2024

    Vi skickar nyhetsbrev ett par gånger per år via mejl till våra kunder. Önskar du få nästa nyhetsbrev direkt till din mejl? Är du kund hos oss kan du lämna din mejladress till oss via Mina Sidor. Du kan även registrera dig här. Här kan du läsa hela nyhetsbrevet: Nytt från oss på Skövde Energi 🧡💚🧡

Vi finns här när du behöver oss!

Har du frågor och funderingar är du alltid välkommen att kontakta vår kundservice.

Telefon: 0500-49 36 60
E-post: info@skovdeenergi.se

*” anger obligatoriska fält

Namn*
Person-/kundnummer

Ditt sökresultat

Om du inte hittar det du letar efter skriv din fråga till oss här.