Elnätet

Solceller

Vi på Skövde Energi arbetar aktivt med att minimera påverkan på miljön och klimatet. Lösningar som gör att du som privatperson på egen hand kan minska din klimatpåverkan är givetvis något vi främjar. Därför är vi glada att nu i samarbete med Billinge Energi kunna erbjuda våra kunder hjälp hela vägen i processen med allt ifrån att söka bygglov och bidrag till installation av färdiga solceller till ditt hem.

När du dimensionerar effekten på din anläggning så rekommenderar vi dig att den inte ska vara större än ditt minimala effektuttag så att du inte producerar ut effekt på nätet. Idag kan du investera i en större anläggning och sälja överskottet men i framtiden så kan det av nättekniska skäl bli otillåtet.

En solcellsanläggning har en lång livslängd, upp till 40 år. Därför är det viktigt att du köper dina solceller av en leverantör och samarbetspartner som du kan räkna med under en lång tid framöver. Du ska helt enkelt kunna känna dig trygg med ditt köp, din installation och fortsatta drift.

Fågelperspektiv på Trädgårdsstaden i Skövde

Går du i funderingar kring att installera solceller? Eller är du osäker på om ditt tak lämpar sig? Och hur stor anläggning behöver man? Kontakta gärna Billinge Energi på telefon 0511-21550 eller gå in på Billinge Energis hemsida för mer upplysning.

Hitta mer information på Solelportalen

I solelkalkylen kan du räkna på vilken återbetalningstid en solcellsanläggning kan få och vad elen som solcellerna producerar kostar.

Att tänka på som kund

Det finns en del att tänka på som kund om du planerar för att installera en solcellsanläggning. Läs mer och få hjälp via länkarna här:

Senaste frågorna om solceller

Alla frågor och svar

Vi finns här när du behöver oss!

Har du frågor och funderingar är du alltid välkommen att kontakta vår kundservice.

Telefon: 0500-49 36 60
E-post: info@skovdeenergi.se

*” anger obligatoriska fält

Namn*
Person-/kundnummer*

Ditt sökresultat

Om du inte hittar det du letar efter skriv din fråga till oss här.