Fakturaalternativ

Pappersfaktura

Pappersfaktura får du som kund automatiskt om du inte gjort ett aktivt val av annat fakturaalternativ. Du kan alltid byta till ett annat alternativ.

Autogiro

Så här fungerar autogiro

Du som kund tecknar ett medgivande att Skövde Energi får dra betalningen för el-, vatten eller fjärrvärmefakturan via autogiro. Vi aviserar dig om belopp och datum då dragningen sker. Stämmer alla uppgifter behöver du bara se till att det finns pengar på kontot. Betalningen dras automatiskt från ditt bankkonto på förfallodagen.

Flera alternativ att teckna dig för autogiro

  1. Du kan anmäla dig direkt i formuläret på hemsidan och godkänna med mobilt bankid.
  2. Det går även bra att anmäla autogiro via din bank.
  3. Du kan använda dig av vår blankett som finns att ladda ner.
    Fyll i blanketten och skicka in till oss så registrerar vi dig för autogiro.

E-faktura

Anmälan gör du via din internetbank.

E-postfaktura

Faktura via e-post är en tjänst där fakturor skickas som en PDF till din mailadress.

Allt du behöver göra är att kontakta oss och meddela vilken mailadress du önskar få fakturan till. Maila dina uppgifter till info@skovdeenergi.se

SVE faktura

SVE faktura är en enkel elektronisk faktura för företagskunder. SVE fakturor kan inte kombineras med andra fakturor. Till exempel e-postfaktura, samlingsfaktura, pappersfaktura. SVE fakturorna är kopplade till kundnummer så finns det både el, vatten eller fjärrvärme på samma kundnummer så kommer alla nyttigheterna att faktureras som SVE faktura.

Allt ditt företag behöver göra är att kontakta oss via mail med företagsuppgifter och momsregistreringsnummer samt eventuellt referensnummer, så kommer nästa faktura som SVE faktura.

Kivra

Kivra är en digital brevlådetjänst för säker digital post från företag och myndigheter.

För mer information om Kivra gå in på www.kivra.com. Om du redan har aktiverat Kivra kommer du att få ett mail när du får brev eller faktura från oss.

Mer info