Om oss

Sponsring

Vi vill bidra till samhällsnyttiga insatser och sponsrar därför projekt och organisationer som främjar samhällsnytta. Vi vill vara säkra på att vår sponsring bidrar till att öka kunskap eller göra en faktisk skillnad för arbetet inom områden som integration, hållbarhet och miljö. Därför överväger vi alltid våra sponsringsinsatser noga.

Klasshandbollen i Skövde

Klasshandbollen i Skövde arrangeras av HK Country för skolbarn i årskurserna 2, 3, 4 och 5. Under en lördag i januari träffas man och spelar matcher tillsammans mot andra lag med syftet att alla i klassen, pojkar och flickor, ska få vara med och prova på att spela handboll under kamratliga former. 2018 deltog 626 spelare fördelade på 60 lag från 17 skolor. Tillsammans avverkades inte mindre än 143 matcher i Arena Skövde.

Under dagen finns Skövdes klubbar på plats och det är också äldre spelare och ungdomar som dömer matcher och sköter sekretariat under dagen. Leder lagen under dagen gör engagerade föräldrar och anhöriga.

Klasshandbollen i Skövde

Deltagande lag får en handboll till klassen, överraskningspriser som lottas ut, fika under dagen och medalj när dagen är slut. Alla deltagare får också en t-shirt som även används som matchtröja.

Klasshandbollen präglas av gemenskap och glädje, en möjlighet för alla i klassen att prova på en kul sport och få en härlig dag tillsammans. Oavsett vilket kön man har eller hur hemförhållandena ser ut.

Klasshandbollen har ett viktigt syfte i samhället och i det lokala idrottslivet, samtidigt som dess grundläggande värderingarna tilltalar oss på Skövde värmeverk. Därför stödjer vi klasshandbollen.

Klassfotbollen i Skövde

Klassfotbollen i Skövde arrangeras av Skövde AIK för skolbarn från förskoleklass upp till årskurs 7. Klassfotbollen är ett så kallat ”Värdefullt” arrangemang. Det innebär Fair-Play, glädje och skön gemenskap. Alla matcher spelas utan tabeller och slutspel. Alla i klassen, flickor och pojkar, ska få vara med och prova på att spela under kamratliga former.

Även elever som inte kan, vill eller har möjlighet att vara med i laget, kan anmäla sig och vara med runt sina klasskamrater under dagen och får också då ta del av alla erbjudanden som deltagarna får, bland annat en snygg t-shirt (som också används som matchtröja), halva priset på inträdet till Skara Sommarland, rabatt på entréer till bl a Arenabadet och Balthazar, mellanmål till dagen, vattenflaska och minnesplakett. Under dagen lottas även ett antal fina priser ut från olika företag.

Klassfotbollen i Skövde

Klassfotbollen har ett viktigt syfte i samhället och i det lokala idrottslivet, samtidigt som dess grundläggande värderingar tilltalar oss på Skövde värmeverk. Därför stödjer vi klassfotbollen.

Senaste nytt

Alla nyheter

  • Beställ aldrig solceller och/eller batteri innan godkännande från Skövde Energi!

    Antalet solcellsanläggningar ökar i hela Sverige. I och med detta blir det en ökad belastning på elnätet. Många elnätsbolag i Sverige har fått neka installation av fler solceller inom vissa områden på grund av överbelastning. I Skövde har vi sedan tidigare inte behövt neka någon, men nu har det även kommit till oss på Skövde…

  • Vi söker en Chef för Teknik och affärsutveckling

    För att möta framtida utveckling inom bolaget söker vi nu en Chef för Teknik och affärsutveckling med fokus på affärsutveckling inom kraftvärme. Vill bli en del av ett tryggt bolag i en samhällsviktig verksamhet med höga mål för att trygga hållbara energilösningar? Då har vi tjänsten för dig! Arbetsuppgifter Ta chansen att bli en nyckelspelare…

  • Vi söker en Chef för fjärrvärmenät och distribution

    På Skövde Energi är vi stolta över att vara en pålitlig energileverantör och en drivande kraft för hållbar utveckling i Skövde och regionen. Vi levererar el, fjärrvärme och fjärrkyla med fokus på förnybar energi och energieffektiva lösningar. Vårt engagemang sträcker sig bortom energiproduktion; vi har en ledande position inom omställningen till ett fossilfritt samhälle i…

Vi finns här när du behöver oss!

Har du frågor och funderingar är du alltid välkommen att kontakta vår kundservice.

Telefon: 0500-49 36 60
E-post: info@skovdeenergi.se

*” anger obligatoriska fält

Namn*

* Anger obligatoriskt fält.