Om oss

Skolmaterial

Skövde Energi medverkar till skolbarns miljöutbildning och matematikkunskaper.

Natur & Miljöboken

Skövde Energi medverkar till skolbarnens miljöutbildning och en hållbar utveckling. Natur & Miljöboken är ett aktuellt, roligt och pedagogiskt läromedel inom miljö och hållbar utveckling. Läromedelsserien består av tre steg och är avsedd för grundskolans skolår 4 till 6.

Materialet delas ut kostnadsfritt till skolorna i Skövde, tack vare ett samarbete med lokala företag, kommun och Natur & Miljöboken förlag.

Smartmatte

Smartmatte ger elever insikt i hur matematikkunskaper används på olika sätt i arbetslivet. Elever i grundskolan ser oftast enbart kopplingen mellan matematik och inköp i affär/nätet; vad kostar det? Smartmatte ger eleverna möjlighet att verkligen titta in i flera olika arbeten och yrken och både se hur de använder matematik och få inblick i olika jobb som finns i dagens samhälle. Eleverna får på så vis en betydligt vidare motivation och förståelse för matematik än annars. Eleverna får också vara delaktiga i olika matematiska problem som är konstruerade ute på olika arbetsplatser och på så vis blir på riktigt.

Skövde Energi bidrar i arbetet med Smartmatte och finns representerade i materialet med olika matematiska uppgifter som kopplas till verksamheten på Skövde Energi.

Senaste nytt

Alla nyheter

  • Nu går det att nå oss på telefon igen!

    Uppdatering: Idag mellan 11:15-11:45 låg vår telefon nere. Nu är den igång igen och du är välkommen att kontakta oss.

  • Elavbrottet i centrala Skövde den 7 februari

    Elavbrottet i centrala Skövde den 7 februari berodde på att en entreprenör borrade i en av Skövde Energis högspänningskablar. Fyra nätstationer omfattades och västra delen av centrum blev strömlösa. Entreprenören jobbar med flytten av stationen för överliggande nät, något Skövde Energi inte har rådighet över. Skövde Energi gjorde skyndsamt driftomläggningar för att minimera avbrottstiden. Vi…

  • Nyhetsbrev 1 2024

    Vi skickar nyhetsbrev ett par gånger per år via mejl till våra kunder. Önskar du få nästa nyhetsbrev direkt till din mejl? Är du kund hos oss kan du lämna din mejladress till oss via Mina Sidor. Du kan även registrera dig här. Här kan du läsa hela nyhetsbrevet: Nytt från oss på Skövde Energi 🧡💚🧡

Vi finns här när du behöver oss!

Har du frågor och funderingar är du alltid välkommen att kontakta vår kundservice.

Telefon: 0500-49 36 60
E-post: info@skovdeenergi.se

*” anger obligatoriska fält

Namn*
Person-/kundnummer

Ditt sökresultat

Om du inte hittar det du letar efter skriv din fråga till oss här.