Vi söker Mätansvarig till Skövde Energi

Vill du vara med och bygga en hållbar framtid med trygga och långsiktiga energilösningar som gynnar både människa och miljö? Vi letar efter dig som vill få möjlighet att växa i en bransch som ständigt utvecklas och satsar inför framtiden. Hos oss kan du påverka och utveckla din egen roll och arbetssätt.Skriver du dessutom under på vikten av att vara lyhörd, kunnig och trovärdig? Då måste du lova att läsa vidare och söka jobbet!

Som mätansvarig ingår du i avdelningen verksamhetsutveckling och kundservice. Avdelningen är en stödfunktion till affärsområdena Kraftvärme och Elnät. Inom avdelningen finns förutom mätansvarig en GIS-tekniker, en verksamhetsutvecklare IT, en utredare och sex kundservice medarbetare. Mätansvarig rapporterar till avdelningschefen, men har nära samarbete med affärsområde Kraftvärme och Elnät. Skövde Energi har ca 20 500 anslutna elnätskunder och ca 1 800 anslutna fjärrvärmekunder.

Arbetsuppgifter

Som mätansvarig kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av:

• Övervakning och uppföljning av mätdatainsamling
• Systemansvarig mätsystemet
• Ansvara för att data från mätaren är tekniskt korrekt
• Planering av mätarbyten
• Upprätthålla mätarregister
• Inköp av mätare och material
• Till viss del arbete ute i fält

Kvalifikationer

Vi söker dig som har el-teknisk utbildning på gymnasie- eller eftergymnasial nivå. Du kan svenska flytande i tal och skrift. Har stort intresse av ny teknik och ett engagemang för att utveckla processerna. Du ska trivas med att planera och arbeta självständigt, men även samarbeta med kollegor och med kunder. Arbetet kräver problemlösning och analyser för att upptäcka fel, vissa problem kräver snabb hantering. Tjänsten kräver också att du har B-körkort.

Kulturen på avdelningen är prestigelös, stöttade och glädjefylld och formas av ett ledarskap som uppmuntrar till en öppen kommunikation och diskussioner som leder till förbättringar. Vi tror därför att du är lösningsorienterad, samarbetsvillig och analytisk. Vi lägger med andra ord stor vikt vid din personlighet och potential och välkomnar nya kompetenser in i teamet!

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse.
Välkommen med din ansökan redan idag, men senast den 18 november.

Ansökan

Referensnummer:   A913137

Gör ansökan

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Jämställda och jämlika verksamheter är väldigt viktigt för oss. Olika bakgrunder och tillhörigheter ser vi som en tillgång. Våra arbetsplatser ska också vara fria från diskriminerande strukturer.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Har du skyddade personuppgifter ska du kontakta den kontaktperson som finns angiven i annonsen.

Kategorier

 • Uncategorized
 • Senaste nytt

  Alla nyheter

  • Skövde Energi behåller högsta betyg i kundnöjdhet

   Mycket väl godkänd blev resultatet för Skövde Energi i den senaste kundundersökningen och bolaget behåller högsta betyg i kundnöjdhet. Skövde Energi genomför kundundersökningen vartannat år. Den görs av en oberoende aktör och kunderna som tillfrågas är slumpmässigt utvalda. Kundundersökningen består av intervjuer där kunden kan ranka hur nöjd hen är, och det finns också möjlighet…

  • Skövde Energi lanserar en egen app!

   Vi är stolta över att presentera vår efterlängtade app. Nu kan du enkelt och smidigt Vi på Skövde Energi är övertygade om att framtiden är hållbar, smart och full av möjligheter. Var med oss på resan mot en grönare framtid och ladda ner Skövde Energi-Appen nu! Det är dags att sätta kraften i dina händer.

  • Just nu är det högt tryck för elnätsärende

   Trycket är högt just nu på inkomna för- och färdiganmälningar. I bästa fall klarar vi av att svara på ärendena inom en vecka. Men vänligen räkna med minst 14 dagar innan vi hinner svara. Så var ute i god tid med att lämna in din anmälan till oss.

  Ditt sökresultat

  Om du inte hittar det du letar efter skriv din fråga till oss här.