Träffa oss på Matfestivalen!

I vårt tält berättar vi mer om vår verksamhet, vilka vi är och hur vi jobbar för Skövde, miljön och våra kunder. Vi vill också gärna veta mer om dig som är kund hos oss!

Hos Skövde Energi kan du bland annat se hur elledningarna som försörjer staden med ström ser ut, titta på bränslet vi eldar i pannorna som värmer Skövde och vi visar hur du som kund kan hålla koll på din energiförbrukning via tjänsten Mina sidor. Vi ger också tips på hur du kan sänka din elförbrukning och vi har en tävling med ett riktigt fint pris! Dessutom kan du utmana kompisarna i Energiduellen – vem av er är snabbast när det gäller?

I tältet har vi sällskap av vår anvisade elhandlare, Billinge Energi. Passa på att ställa dina frågor om elhandel till deras kunniga medarbetare!

Vi på Skövde Energi är stolt sponsor av Matfestivalens nyinrättade pris ”Mest klimatsmarta maträtt”. Maten vi äter har en stor inverkan på klimatet och det hoppas vi kunna belysa i och med denna utmärkelse. Var med och tävla om en middag på den restaurang som vinner priset! Mer info om tävlingen och hur du deltar hittar du på våra sidor på Facebook och Instagram.

Varmt välkommen till Skövde Energi! Hoppas vi ses!

Kategorier

 • Uncategorized
 • Senaste nytt

  Alla nyheter

  • Skövde Energi behåller högsta betyg i kundnöjdhet

   Mycket väl godkänd blev resultatet för Skövde Energi i den senaste kundundersökningen och bolaget behåller högsta betyg i kundnöjdhet. Skövde Energi genomför kundundersökningen vartannat år. Den görs av en oberoende aktör och kunderna som tillfrågas är slumpmässigt utvalda. Kundundersökningen består av intervjuer där kunden kan ranka hur nöjd hen är, och det finns också möjlighet…

  • Skövde Energi lanserar en egen app!

   Vi är stolta över att presentera vår efterlängtade app. Nu kan du enkelt och smidigt Vi på Skövde Energi är övertygade om att framtiden är hållbar, smart och full av möjligheter. Var med oss på resan mot en grönare framtid och ladda ner Skövde Energi-Appen nu! Det är dags att sätta kraften i dina händer.

  • Just nu är det högt tryck för elnätsärende

   Trycket är högt just nu på inkomna för- och färdiganmälningar. I bästa fall klarar vi av att svara på ärendena inom en vecka. Men vänligen räkna med minst 14 dagar innan vi hinner svara. Så var ute i god tid med att lämna in din anmälan till oss.

  Ditt sökresultat

  Om du inte hittar det du letar efter skriv din fråga till oss här.