Fel på ett antal elnätsfakturor/Wrong invoice

Tyvärr har vissa av våra elnätskunder fått fel belopp på den senaste fakturan. Detta beror på ett systemfel som gjort att det blivit dubbla avläsningar.

Om du har två rader med samma förbrukning och två rader med samma energiskatt på din faktura så är den felaktig. Detta kommer att justeras hos oss och vi kommer skicka ut en ny faktura med rätt belopp till de som omfattas. Du som kund behöver inte höra av dig till oss, utan ny faktura kommer inom kort.

Vi beklagar felet och hoppas det inte medför allt för mycket besvär för dig som kund.

In English

Unfortunately we have experienced a system failure. This caused that the values for your electricity consumption was registered twice. The amount on the invoice dated 19-05-03 is wrong and you should throw it away.

You will get a new and correct invoice in a couple of days. This is the invoice you should pay.

We apologize for this mishap and hope that it hasn’t caused too much inconvenience for you!

Kategorier

 • Uncategorized
 • Senaste nytt

  Alla nyheter

  • Skövde Energi behåller högsta betyg i kundnöjdhet

   Mycket väl godkänd blev resultatet för Skövde Energi i den senaste kundundersökningen och bolaget behåller högsta betyg i kundnöjdhet. Skövde Energi genomför kundundersökningen vartannat år. Den görs av en oberoende aktör och kunderna som tillfrågas är slumpmässigt utvalda. Kundundersökningen består av intervjuer där kunden kan ranka hur nöjd hen är, och det finns också möjlighet…

  • Skövde Energi lanserar en egen app!

   Vi är stolta över att presentera vår efterlängtade app. Nu kan du enkelt och smidigt Vi på Skövde Energi är övertygade om att framtiden är hållbar, smart och full av möjligheter. Var med oss på resan mot en grönare framtid och ladda ner Skövde Energi-Appen nu! Det är dags att sätta kraften i dina händer.

  • Just nu är det högt tryck för elnätsärende

   Trycket är högt just nu på inkomna för- och färdiganmälningar. I bästa fall klarar vi av att svara på ärendena inom en vecka. Men vänligen räkna med minst 14 dagar innan vi hinner svara. Så var ute i god tid med att lämna in din anmälan till oss.

  Ditt sökresultat

  Om du inte hittar det du letar efter skriv din fråga till oss här.