Om oss

Jobba på Skövde Energi

Skövde Energi är ett kommunalägt bolag med 64 anställda. Vi har tre affärsområden, elnät, kraftvärme och energitjänster.

Skövde Energi som arbetsgivare

Trygg anställning

Hos oss är kollektivavtal en självklar del av dina anställningsvillkor och reglerar bland annat din rätt till semester, föräldraledighet och tjänstepension. Vi vill att du som medarbetare ska kunna kombinera jobb och privatliv och vill ge dig förutsättningar för att få livspusslet att gå ihop. Det kan till exempel handla om att vi gärna ser att du är föräldraledig om det är aktuellt och att du kan få tillägg till föräldraförsäkringen.

NMI

I vår senaste medarbetareundersökning fick Skövde Energi ett resultat på 78,14. Det är ett mycket fint resultat som vi är stolta över och arbetar för att behålla.

Förmåner

Friskvård
På Skövde Energi tycker vi att hälsa, friskvård och välmående är viktiga frågor och prioriterar därför dessa frågor högt.

Vi har ett friskvårdbidrag på 3000 kr per år och erbjuder också en friskvårdstimma i veckan, Utöver detta har vi flera förmåner som underlättar och uppmuntrar till rörelse så som fritt inträde till motionssim på Arena Skövde och tillgång till gym på arbetsplatsen.

Företagshälsa
Som medarbetare hos oss har du tillgång till företagshälsovård. Vi har ett tätt samarbete med företagshälsovården och arbetar både förebyggande och rehabiliterande med hälsa och arbetsmiljö.

Lediga tjänster

Vill du vara med och bidra till omställningen och Skövdes tillväxt?

På Skövde Energi förser vi boende och företag i kommunen med klimatsmart energi. Vi ansvarar för elnätsdistribution inom Skövde tätort och producerar hållbar el och fjärrvärme. Vi är ett kommunalt bolag och ägs av kommuninvånarna genom Skövde Stadshus AB. Det innebär bland annat att all vår avkastning återinvesteras i företaget eller i Skövde kommuns olika verksamheter.

Skövde Energis värdeord är tillsammans, ansvar, nytänkande och hjärta. Värdeorden är en viktig del av vår fortsatta kulturresa.

Ex-jobb

Är du intresserad av att göra ditt examensarbete hos oss?

Senaste nytt

Alla nyheter

  • Villkorade avtal för inmatning från 2024

    Alla kunder som kommer att vara potentiella inmatningskunder måste från 2024 vara medvetna om att elanläggningen under vissa tider måste styras ned för att avbryta eller minska inmatning till elnätet. Från 2024 finns det ett regelverk som gör det möjligt för elnätsföretag att skriva villkorade avtal med kunder för både uttag och inmatning av effekt.…

  • Mina sidor

    Nu kan du logga in på Mina Sidor igen. Idag 24 april mellan 13:30- 14:30 hade vi ett teknisk fel på Mina Sidor som gör att det inte är möjligt att logga in. Vi jobbar på att få igång det så snart som möjligt. Vi hjälper dig gärna på telefon och mejl under tiden.

  • Uppdatering av appen klar!

    Nu kan du logga in som vanligt i appen igen. Idag 24 april kommer appens bakgrundmiljö att uppdateras och det kommer inte vara möjligt att komma åt appen mellan klockan 13:00-16:00. Under tiden kan du logga in på Mina sidor om du vill se din förbrukning.

Vi finns här när du behöver oss!

Har du frågor och funderingar är du alltid välkommen att kontakta vår kundservice.

Telefon: 0500-49 36 60
E-post: info@skovdeenergi.se

*” anger obligatoriska fält

Namn*
Person-/kundnummer*

Ditt sökresultat

Om du inte hittar det du letar efter skriv din fråga till oss här.