Vi sprider energi på Festival hos Volvo den 9 september!


Välkommen till festivalen hos Volvo och till oss på Skövde Energi lördagen den 9 september.

Passa på att få svar på alla frågor kring värme, el, energi och effekt! Varför är det så bra med fjärrvärme? Kommer el-effekten att räcka till när samhället elektrifieras? Vad kan jag som kund bidra med? Hur funkar det med batterilager egentligen och hur jobbar Skövde Energi med hållbarhet?
Vi finns på plats för att svara på dina frågor!

Vi berättar också gärna om samarbetet med XR Solutions/Olssons Åkeri och Volvo som möjliggör 100% elektriska lastbilstransporter till Göteborgs hamn.

För barnen och alla andra som är sugna på att skapa, har vi laddat upp med energifyllda målarböcker och varför inte utmana mamma, kompisen eller farfar i magiska Nattduellen? Vem är egentligen familjens Mästarnas mästare? Kom och tävla hos oss!

Varmt välkommen den 9 september – vi ses på Festival hos Volvo!

Här kan du läsa mer om festivalen

Kategorier

 • Okategoriserade
 • Senaste nytt

  Alla nyheter

  • Skövde Energi behåller högsta betyg i kundnöjdhet

   Mycket väl godkänd blev resultatet för Skövde Energi i den senaste kundundersökningen och bolaget behåller högsta betyg i kundnöjdhet. Skövde Energi genomför kundundersökningen vartannat år. Den görs av en oberoende aktör och kunderna som tillfrågas är slumpmässigt utvalda. Kundundersökningen består av intervjuer där kunden kan ranka hur nöjd hen är, och det finns också möjlighet…

  • Skövde Energi lanserar en egen app!

   Vi är stolta över att presentera vår efterlängtade app. Nu kan du enkelt och smidigt Vi på Skövde Energi är övertygade om att framtiden är hållbar, smart och full av möjligheter. Var med oss på resan mot en grönare framtid och ladda ner Skövde Energi-Appen nu! Det är dags att sätta kraften i dina händer.

  • Just nu är det högt tryck för elnätsärende

   Trycket är högt just nu på inkomna för- och färdiganmälningar. I bästa fall klarar vi av att svara på ärendena inom en vecka. Men vänligen räkna med minst 14 dagar innan vi hinner svara. Så var ute i god tid med att lämna in din anmälan till oss.

  Ditt sökresultat

  Om du inte hittar det du letar efter skriv din fråga till oss här.