Vi sprider energi på Festival hos Volvo den 9 september!


Välkommen till festivalen hos Volvo och till oss på Skövde Energi lördagen den 9 september.

Passa på att få svar på alla frågor kring värme, el, energi och effekt! Varför är det så bra med fjärrvärme? Kommer el-effekten att räcka till när samhället elektrifieras? Vad kan jag som kund bidra med? Hur funkar det med batterilager egentligen och hur jobbar Skövde Energi med hållbarhet?
Vi finns på plats för att svara på dina frågor!

Vi berättar också gärna om samarbetet med XR Solutions/Olssons Åkeri och Volvo som möjliggör 100% elektriska lastbilstransporter till Göteborgs hamn.

För barnen och alla andra som är sugna på att skapa, har vi laddat upp med energifyllda målarböcker och varför inte utmana mamma, kompisen eller farfar i magiska Nattduellen? Vem är egentligen familjens Mästarnas mästare? Kom och tävla hos oss!

Varmt välkommen den 9 september – vi ses på Festival hos Volvo!

Här kan du läsa mer om festivalen

Kategorier

 • Skövde Energi
 • Senaste nytt

  Alla nyheter

  • Villkorade avtal för inmatning från 2024

   Alla kunder som kommer att vara potentiella inmatningskunder måste från 2024 vara medvetna om att elanläggningen under vissa tider måste styras ned för att avbryta eller minska inmatning till elnätet. Från 2024 finns det ett regelverk som gör det möjligt för elnätsföretag att skriva villkorade avtal med kunder för både uttag och inmatning av effekt.…

  • Mina sidor

   Nu kan du logga in på Mina Sidor igen. Idag 24 april mellan 13:30- 14:30 hade vi ett teknisk fel på Mina Sidor som gör att det inte är möjligt att logga in. Vi jobbar på att få igång det så snart som möjligt. Vi hjälper dig gärna på telefon och mejl under tiden.

  • Uppdatering av appen klar!

   Nu kan du logga in som vanligt i appen igen. Idag 24 april kommer appens bakgrundmiljö att uppdateras och det kommer inte vara möjligt att komma åt appen mellan klockan 13:00-16:00. Under tiden kan du logga in på Mina sidor om du vill se din förbrukning.

  Ditt sökresultat

  Om du inte hittar det du letar efter skriv din fråga till oss här.