Vi söker mättekniker till spännande och utvecklande tjänst på SkövdeNät

Vi erbjuder en spännande och utvecklande tjänst där du kommer att få vara med och påverka. Du kommer att tillhöra ett bolag med en dynamisk och innovativ arbetsmiljö tillsammans med engagerade kollegor och god stämning.

Som mättekniker ansvarar du för alla våra inkomna ledningsärenden. Du sköter kontakten med kunden, levererar underlag, planerar och utför utsättning. Vidare har du ett nära samarbete med våra anläggare och montörer. När de utför ändringar i vårt elnät är du med och gör inmätningar/dokumenterar.

Allt detta sammanställer du digitalt i våra system och använder senare till kartor, driftscheman och myndighetsrapporteringar till exempel. Du förfogar över egen bil och teknisk utrustning som du ansvarar för och underhåller. På sikt kan det bli aktuellt att du ingår i vår beredskapsorganisation.

Du har en bakgrund inom elbranschen och förståelse för hur elnätet fungerar. Vidare trivs du med att arbeta digitalt och har B-körkort. Som person är du noggrann och metodisk och tycker om att planera din egen dag.

Särskilt meriterande är kunskaper i AutoCAD, GNSS-mätning och utsättning. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Tillsvidareanställning på heltid. Arbetstiden är dagtid och tillträde sker enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag är 27 december 2018.

Maila din ansökan till: wiktoria.breman@skovde.se

Har du frågor om tjänsten? Hör av dig till:

Mathias Mellberg, verksamhetsutvecklare IT
Telefon: 0500-49 84 65

eller

Wiktoria Breman, administrativ chef
Telefon: 0500-49 82 33

SkövdeNät AB är ett helägt kommunalt bolag och ingår i koncernen Skövde Stadshus. Bolaget ansvarar för nätdistributionen inom Skövde tätort. Vi ser till att ledningarna finns så att strömmen kommer hem till dig. Den 1 januari 2019 bildas Skövde Energi AB, det vill säga att SkövdeNät AB och Skövde Värmeverk AB går samman till ett energibolag.

Kategorier

Senaste nytt

Alla nyheter

  • Beställ aldrig solceller och/eller batteri innan godkännande från Skövde Energi!

    Antalet solcellsanläggningar ökar i hela Sverige. I och med detta blir det en ökad belastning på elnätet. Många elnätsbolag i Sverige har fått neka installation av fler solceller inom vissa områden på grund av överbelastning. I Skövde har vi sedan tidigare inte behövt neka någon, men nu har det även kommit till oss på Skövde…

  • Vi söker en Chef för Teknik och affärsutveckling

    För att möta framtida utveckling inom bolaget söker vi nu en Chef för Teknik och affärsutveckling med fokus på affärsutveckling inom kraftvärme. Vill bli en del av ett tryggt bolag i en samhällsviktig verksamhet med höga mål för att trygga hållbara energilösningar? Då har vi tjänsten för dig! Arbetsuppgifter Ta chansen att bli en nyckelspelare…

  • Vi söker en Chef för fjärrvärmenät och distribution

    På Skövde Energi är vi stolta över att vara en pålitlig energileverantör och en drivande kraft för hållbar utveckling i Skövde och regionen. Vi levererar el, fjärrvärme och fjärrkyla med fokus på förnybar energi och energieffektiva lösningar. Vårt engagemang sträcker sig bortom energiproduktion; vi har en ledande position inom omställningen till ett fossilfritt samhälle i…