Vi söker mättekniker till spännande och utvecklande tjänst på SkövdeNät

Vi erbjuder en spännande och utvecklande tjänst där du kommer att få vara med och påverka. Du kommer att tillhöra ett bolag med en dynamisk och innovativ arbetsmiljö tillsammans med engagerade kollegor och god stämning.

Som mättekniker ansvarar du för alla våra inkomna ledningsärenden. Du sköter kontakten med kunden, levererar underlag, planerar och utför utsättning. Vidare har du ett nära samarbete med våra anläggare och montörer. När de utför ändringar i vårt elnät är du med och gör inmätningar/dokumenterar.

Allt detta sammanställer du digitalt i våra system och använder senare till kartor, driftscheman och myndighetsrapporteringar till exempel. Du förfogar över egen bil och teknisk utrustning som du ansvarar för och underhåller. På sikt kan det bli aktuellt att du ingår i vår beredskapsorganisation.

Du har en bakgrund inom elbranschen och förståelse för hur elnätet fungerar. Vidare trivs du med att arbeta digitalt och har B-körkort. Som person är du noggrann och metodisk och tycker om att planera din egen dag.

Särskilt meriterande är kunskaper i AutoCAD, GNSS-mätning och utsättning. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Tillsvidareanställning på heltid. Arbetstiden är dagtid och tillträde sker enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag är 27 december 2018.

Maila din ansökan till: wiktoria.breman@skovde.se

Har du frågor om tjänsten? Hör av dig till:

Mathias Mellberg, verksamhetsutvecklare IT
Telefon: 0500-49 84 65

eller

Wiktoria Breman, administrativ chef
Telefon: 0500-49 82 33

SkövdeNät AB är ett helägt kommunalt bolag och ingår i koncernen Skövde Stadshus. Bolaget ansvarar för nätdistributionen inom Skövde tätort. Vi ser till att ledningarna finns så att strömmen kommer hem till dig. Den 1 januari 2019 bildas Skövde Energi AB, det vill säga att SkövdeNät AB och Skövde Värmeverk AB går samman till ett energibolag.

Kategorier

 • Skövde Energi
 • Senaste nytt

  Alla nyheter

  • Villkorade avtal för inmatning från 2024

   Alla kunder som kommer att vara potentiella inmatningskunder måste från 2024 vara medvetna om att elanläggningen under vissa tider måste styras ned för att avbryta eller minska inmatning till elnätet. Från 2024 finns det ett regelverk som gör det möjligt för elnätsföretag att skriva villkorade avtal med kunder för både uttag och inmatning av effekt.…

  • Mina sidor

   Nu kan du logga in på Mina Sidor igen. Idag 24 april mellan 13:30- 14:30 hade vi ett teknisk fel på Mina Sidor som gör att det inte är möjligt att logga in. Vi jobbar på att få igång det så snart som möjligt. Vi hjälper dig gärna på telefon och mejl under tiden.

  • Uppdatering av appen klar!

   Nu kan du logga in som vanligt i appen igen. Idag 24 april kommer appens bakgrundmiljö att uppdateras och det kommer inte vara möjligt att komma åt appen mellan klockan 13:00-16:00. Under tiden kan du logga in på Mina sidor om du vill se din förbrukning.

  Ditt sökresultat

  Om du inte hittar det du letar efter skriv din fråga till oss här.