Vi söker mättekniker till spännande och utvecklande tjänst på SkövdeNät

Vi erbjuder en spännande och utvecklande tjänst där du kommer att få vara med och påverka. Du kommer att tillhöra ett bolag med en dynamisk och innovativ arbetsmiljö tillsammans med engagerade kollegor och god stämning.

Som mättekniker ansvarar du för alla våra inkomna ledningsärenden. Du sköter kontakten med kunden, levererar underlag, planerar och utför utsättning. Vidare har du ett nära samarbete med våra anläggare och montörer. När de utför ändringar i vårt elnät är du med och gör inmätningar/dokumenterar.

Allt detta sammanställer du digitalt i våra system och använder senare till kartor, driftscheman och myndighetsrapporteringar till exempel. Du förfogar över egen bil och teknisk utrustning som du ansvarar för och underhåller. På sikt kan det bli aktuellt att du ingår i vår beredskapsorganisation.

Du har en bakgrund inom elbranschen och förståelse för hur elnätet fungerar. Vidare trivs du med att arbeta digitalt och har B-körkort. Som person är du noggrann och metodisk och tycker om att planera din egen dag.

Särskilt meriterande är kunskaper i AutoCAD, GNSS-mätning och utsättning. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Tillsvidareanställning på heltid. Arbetstiden är dagtid och tillträde sker enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag är 27 december 2018.

Maila din ansökan till: wiktoria.breman@skovde.se

Har du frågor om tjänsten? Hör av dig till:

Mathias Mellberg, verksamhetsutvecklare IT
Telefon: 0500-49 84 65

eller

Wiktoria Breman, administrativ chef
Telefon: 0500-49 82 33

SkövdeNät AB är ett helägt kommunalt bolag och ingår i koncernen Skövde Stadshus. Bolaget ansvarar för nätdistributionen inom Skövde tätort. Vi ser till att ledningarna finns så att strömmen kommer hem till dig. Den 1 januari 2019 bildas Skövde Energi AB, det vill säga att SkövdeNät AB och Skövde Värmeverk AB går samman till ett energibolag.

Kategorier

 • Okategoriserade
 • Senaste nytt

  Alla nyheter

  • Skövde Energi behåller högsta betyg i kundnöjdhet

   Mycket väl godkänd blev resultatet för Skövde Energi i den senaste kundundersökningen och bolaget behåller högsta betyg i kundnöjdhet. Skövde Energi genomför kundundersökningen vartannat år. Den görs av en oberoende aktör och kunderna som tillfrågas är slumpmässigt utvalda. Kundundersökningen består av intervjuer där kunden kan ranka hur nöjd hen är, och det finns också möjlighet…

  • Skövde Energi lanserar en egen app!

   Vi är stolta över att presentera vår efterlängtade app. Nu kan du enkelt och smidigt Vi på Skövde Energi är övertygade om att framtiden är hållbar, smart och full av möjligheter. Var med oss på resan mot en grönare framtid och ladda ner Skövde Energi-Appen nu! Det är dags att sätta kraften i dina händer.

  • Just nu är det högt tryck för elnätsärende

   Trycket är högt just nu på inkomna för- och färdiganmälningar. I bästa fall klarar vi av att svara på ärendena inom en vecka. Men vänligen räkna med minst 14 dagar innan vi hinner svara. Så var ute i god tid med att lämna in din anmälan till oss.

  Ditt sökresultat

  Om du inte hittar det du letar efter skriv din fråga till oss här.