Vi söker drifttekniker som vill vara med och skapa en grön framtid

Nu söker vi en lyhörd och kunnig drifttekniker till vårt team på Energivägen i Skövde

Skövde Energi är ett kommunalt bolag och ägs till 100% av Skövde Stadshus AB. Bolaget ansvarar för elnätsdistributionen inom Skövde tätort, Hentorp. Vi producerar och distribuerar miljövänlig el och fjärrvärme i Skövde kommun. Tillsammans levererar vi trygga och långsiktigt hållbara energilösningar.

Genom att vara lyhörda, kunniga och trovärdiga skapar vi trygghet att utvecklas, för medarbetare, bolaget och kommunen. Vår vision är att vi ska vara motorn för den cirkulära samhällsutvecklingen i Skövde och skapa en grön framtid.

Vi är måna om våra medarbetares hälsa och välbefinnande, därför erbjuder vi bland annat friskvårdsbidrag, privat sjukvårdsförsäkring och friskvårdstimme.

Arbetsuppgifter:
I tjänsten ingår alla förekommande arbetsuppgifter, allt från driftoptimering och produktionsplanering till service och förebyggande underhåll på våra produktionsanläggningar i Skövde. Du kommer att arbeta kontinuerlig skiftgång. Du kommer att utgå från vår gemensamma driftcentral och jobba i team.

Kvalifikationer:
Din utbildningsbakgrund är drifttekniker, drift-/sjö-/energiingenjör med inriktning mot kraft/värme/process eller motsvarande på högskole- eller YH-nivå. Erfarenhet av fastbränsleeldning, processindustri, underhållsarbete och/eller annan liknande verksamhet ser vi som meriterande

Övrigt:
Skövde Energi AB arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet och vill därmed tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten.

Anställning:
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Schema.
Tillträde: Tillträde snarast efter överenskommelse.
Antal platser: 1

Ansökan:
Sök tjänsten här senast 2019-08-09

Arbetsgivarens referensnummer: A887428

Frågor om jobbet? Hör av dig till oss:

Maria Karlsson
Chef affärsutveckling/distribution
Tel: 0500-49 95 33

Christer Nilsson
Produktionschef
Telefon: 0500-49 95 42

Facklig företrädare
Mats Hedlund
Drifttekniker
Telefon: 0500-49 45 43

Information för rekryteringskonsulter och annonssäljare
Skövde Energi AB gör aktiva val avseende exponeringsytor, eventuellt stöd och urvalsmetoder inför varje rekrytering. Efter det att vi publicerat en annons kommer vi inte köpa tjänster eller annonser för en pågående rekrytering varför vi vänligt men bestämt undanber oss all kontakt från bemannings- och rekryteringsföretag.

Kategorier

 • Fjärrvärme
 • Senaste nytt

  Alla nyheter

  • Villkorade avtal för inmatning från 2024

   Alla kunder som kommer att vara potentiella inmatningskunder måste från 2024 vara medvetna om att elanläggningen under vissa tider måste styras ned för att avbryta eller minska inmatning till elnätet. Från 2024 finns det ett regelverk som gör det möjligt för elnätsföretag att skriva villkorade avtal med kunder för både uttag och inmatning av effekt.…

  • Mina sidor

   Nu kan du logga in på Mina Sidor igen. Idag 24 april mellan 13:30- 14:30 hade vi ett teknisk fel på Mina Sidor som gör att det inte är möjligt att logga in. Vi jobbar på att få igång det så snart som möjligt. Vi hjälper dig gärna på telefon och mejl under tiden.

  • Uppdatering av appen klar!

   Nu kan du logga in som vanligt i appen igen. Idag 24 april kommer appens bakgrundmiljö att uppdateras och det kommer inte vara möjligt att komma åt appen mellan klockan 13:00-16:00. Under tiden kan du logga in på Mina sidor om du vill se din förbrukning.

  Ditt sökresultat

  Om du inte hittar det du letar efter skriv din fråga till oss här.