Vi söker affärsområdeschef till Kraft & Värme

Nu söker vi en duktig och inspirerande ledare som känner att tiden är mogen för att ta nästa steg i karriären. Skövde Energi söker nu efter en lyhörd, ödmjuk och coachande person som har hållbarhet högt upp på sin agenda och vill utvecklas i rollen som Affärsområdeschef. Det här jobbet är perfekt för dig som vill vara med om en spännande resa tillsammans med ett välkänt, innovativt och lokalt bolag. Låter det som ett jobb för dig? Sök redan idag!

Din vardag

I arbetet ingår att ansvara för verksamhet, ekonomi och personal och ha ett nära samarbete och regelbundna rapporteringar samt avstämningar med företagets VD. Du kommer även att planera, leda och utveckla enheten utifrån verksamhetens vision och mål, ta initiativ för att leda och driva förändringar, skapa trygghet och främja ett samarbetsklimat som bygger på öppenhet, respekt och delaktighet utifrån arbetsplatsens värdegrund, kommunicera visioner, mål och strategier till personalen samt planera och fördela och organisera det dagliga arbetet.
Rollen innebär personalansvar för 6 medarbetare på huvudkontoret och totalt jobbar ca 40 personer på din avdelning. Skövde Energi sitter i nybyggda, ljusa och moderna lokaler i utkanten av Skövde och här bidrar du på riktigt till ett hållbart samhälle och utvecklingen mot en elektrifierad värld.

Din profil

Vi söker dig som är på jakt efter nästa roliga utmaning och som har en eftergymnasial utbildning i teknik, ledarskap eller arbetslivserfarenhet inom detta.. Som yrkesperson är du såväl lösningsfokuserad som en lagspelare. I rollen som Affärsområdeschef Kraft & Värme kommer du att ha personalansvar, vilket innebär att det är viktigt att du är duktig på att hantera olika typer av människor. Men det mest avgörande är att du är en lyhörd och en ödmjuk person som uppskattar möjligheten att få leda och utveckla ditt team. Att arbeta för ett hållbart samhälle är en drivkraft för dig. Du är bekväm och van att rapportera uppåt och är affärsmässig med vana att fatta beslut. Denna roll rapporterar direkt underställd VD, ingår i ledningsgrupp Kraft & Värme samt är en del av koncernledningen.

Sök tjänsten idag!

I den här rekryteringen samarbetar Skövde Energi med Nexer Recruit och du kommer att bli anställd hos Skövde Energi. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Magnus Fagerberg på telefonnummer: 0730-429034 eller via e-post: magnus.fagerberg@nexergroup.com. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast 2022-04-01.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök här!

Om Skövde Energi

På Skövde Energi förser vi boende och företag i kommunen med hållbar energi.
Vi ansvarar för elnätsdistribution inom Skövde tätort och producerar hållbar el och fjärrvärme. Vi är ett kommunalt bolag och ägs av kommuninvånarna genom Skövde Stadshus AB. Det innebär bland annat att all vår avkastning återinvesteras i företaget eller i Skövde kommuns olika verksamheter. Tillsammans skapar vi ett hållbart Skövde med lägre koldioxidutsläpp!

Kategorier

Senaste nytt

Alla nyheter

  • Beställ aldrig solceller och/eller batteri innan godkännande från Skövde Energi!

    Antalet solcellsanläggningar ökar i hela Sverige. I och med detta blir det en ökad belastning på elnätet. Många elnätsbolag i Sverige har fått neka installation av fler solceller inom vissa områden på grund av överbelastning. I Skövde har vi sedan tidigare inte behövt neka någon, men nu har det även kommit till oss på Skövde…

  • Vi söker en Chef för Teknik och affärsutveckling

    För att möta framtida utveckling inom bolaget söker vi nu en Chef för Teknik och affärsutveckling med fokus på affärsutveckling inom kraftvärme. Vill bli en del av ett tryggt bolag i en samhällsviktig verksamhet med höga mål för att trygga hållbara energilösningar? Då har vi tjänsten för dig! Arbetsuppgifter Ta chansen att bli en nyckelspelare…

  • Vi söker en Chef för fjärrvärmenät och distribution

    På Skövde Energi är vi stolta över att vara en pålitlig energileverantör och en drivande kraft för hållbar utveckling i Skövde och regionen. Vi levererar el, fjärrvärme och fjärrkyla med fokus på förnybar energi och energieffektiva lösningar. Vårt engagemang sträcker sig bortom energiproduktion; vi har en ledande position inom omställningen till ett fossilfritt samhälle i…