Nytt fjärrvärmepris gäller från 2018-01-01

Skövde Värmeverk har Västra Götalands regionens näst lägsta fjärrvärmepris enligt NIls Holgersson utredningen. Skövde Värmeverk arbetar kontinuerligt för att fjärrvärmepriserna ska vara långsiktigt stabila och konkurrenskraftiga.

Normal kostnadsutveckling och bolagets arbete för omställning till hållbar energi gör att vi from 2018-01-01 inför en höjning av vårt energipris till 532 kr/MWh inkl moms. Nuvarande pris är 519 kr/MWh inkl moms.

Observera att den nya taxan är inklusive moms.

Trots prisjusteringen räknar vi med att genomsnittspriset för fjärrvärmen i Skövde även fortsättningsvis kommer att ligga bland de 10 lägsta i Sverige.

Vad prisändringen gör för olika typer av fastigheter kan du se i prisinformationen för olika kundkategorier där vi beräknar totalkostnaden per år för några olika förbrukningar.

Information om prisförändringen har meddelats fjärrvärmekunderna enligt Fjärrvärmelagen. Brevet som skickats ut till kunderna kan du finna till höger.

Fjärrvärmepris brev

Kategorier

 • Okategoriserade
 • Senaste nytt

  Alla nyheter

  • Skövde Energi behåller högsta betyg i kundnöjdhet

   Mycket väl godkänd blev resultatet för Skövde Energi i den senaste kundundersökningen och bolaget behåller högsta betyg i kundnöjdhet. Skövde Energi genomför kundundersökningen vartannat år. Den görs av en oberoende aktör och kunderna som tillfrågas är slumpmässigt utvalda. Kundundersökningen består av intervjuer där kunden kan ranka hur nöjd hen är, och det finns också möjlighet…

  • Skövde Energi lanserar en egen app!

   Vi är stolta över att presentera vår efterlängtade app. Nu kan du enkelt och smidigt Vi på Skövde Energi är övertygade om att framtiden är hållbar, smart och full av möjligheter. Var med oss på resan mot en grönare framtid och ladda ner Skövde Energi-Appen nu! Det är dags att sätta kraften i dina händer.

  • Just nu är det högt tryck för elnätsärende

   Trycket är högt just nu på inkomna för- och färdiganmälningar. I bästa fall klarar vi av att svara på ärendena inom en vecka. Men vänligen räkna med minst 14 dagar innan vi hinner svara. Så var ute i god tid med att lämna in din anmälan till oss.

  Ditt sökresultat

  Om du inte hittar det du letar efter skriv din fråga till oss här.