Nytt fjärrvärmepris gäller från 2018-01-01

Skövde Värmeverk har Västra Götalands regionens näst lägsta fjärrvärmepris enligt NIls Holgersson utredningen. Skövde Värmeverk arbetar kontinuerligt för att fjärrvärmepriserna ska vara långsiktigt stabila och konkurrenskraftiga.

Normal kostnadsutveckling och bolagets arbete för omställning till hållbar energi gör att vi from 2018-01-01 inför en höjning av vårt energipris till 532 kr/MWh inkl moms. Nuvarande pris är 519 kr/MWh inkl moms.

Observera att den nya taxan är inklusive moms.

Trots prisjusteringen räknar vi med att genomsnittspriset för fjärrvärmen i Skövde även fortsättningsvis kommer att ligga bland de 10 lägsta i Sverige.

Vad prisändringen gör för olika typer av fastigheter kan du se i prisinformationen för olika kundkategorier där vi beräknar totalkostnaden per år för några olika förbrukningar.

Information om prisförändringen har meddelats fjärrvärmekunderna enligt Fjärrvärmelagen. Brevet som skickats ut till kunderna kan du finna till höger.

Fjärrvärmepris brev

Kategorier

 • Skövde Energi
 • Senaste nytt

  Alla nyheter

  • Skövde Energi söker administratör inom elnät

   Hos oss får du arbeta med engagerade och härliga kollegor i en bransch som ständigt utvecklas och satsar för framtiden. Här är du med och bygger en hållbar framtid med energilösningar som gynnar både människa och miljö! Vi söker dig som är strukturerad, driven och hjälpsam. Du bör ha en god kommunikativ förmåga i både…

  • Nu söker vi distributionselektriker

   Tycker du att det är viktigt att ditt arbete faktiskt gör skillnad? Vill du vara en del i Sveriges omställning och bygga en hållbar framtid med trygga och långsiktiga energilösningar som gynnar både människa och miljö? På Skövde Energi förser vi boende och företag i kommunen med hållbar energi. Vi ansvarar för elnätsdistribution inom Skövde…

  • Mattias Karlsson Affärsområdeschef Elnät berättar mer om driftstörningar på elnätet.

   Skövdes elnät är till allra största delen nedgrävt och där ligger ledningar nästan överallt i marken. De är driftstörningar vi haft i år. De beror framförallt på kabelbrott som orsakar av grävskador. Det är viktigt att göra en ledningskoll om du ska gräva. Både om du ska gräva hemma för ett altanbygge eller om du…

  Ditt sökresultat

  Om du inte hittar det du letar efter skriv din fråga till oss här.