Nu söker vi verksamhetsutvecklare med fokus på klimat och hållbarhet

Vill du vara med och bidra till omställningen och Skövdes tillväxt?

På Skövde Energi förser vi boende och företag i kommunen med klimatsmart energi. Vi ansvarar för elnätsdistribution inom Skövde tätort och producerar hållbar el och fjärrvärme. Vi är ett kommunalt bolag och ägs av kommuninvånarna genom Skövde Stadshus AB. Det innebär bland annat att all vår avkastning återinvesteras i företaget eller i Skövde kommuns olika verksamheter.

Skövde Energis värdeord är tillsammans, ansvar, nytänkade och hjärta. Värdeorden är en viktig del av vår fortsatta kulturresa.

Arbetsuppgifter

Som verksamhetsutvecklare är du del av teamet för affärsstöd och kommunikation som utöver verksamhetsutveckling består av HR, IT, kommunikation och säkerhet. Vi är ett team på åtta personer som tillsammans med ekonomi utgör stödfunktion för Skövde Energi.

I dina arbetsuppgifter ingår att ansvara för:
• koordinering av bolagets hållbarhets- och klimatarbete
• kontinuerlig verksamhetsanalys och uppföljning
• utveckling och samordning av dokumenthantering enligt offentlighetsprincipen
• utveckling och samordning av bolagets intranät
• koordinering av systemförvaltning och GDPR

Tillsammans med chef och övriga kollegor arbetar du med att planera, utvärdera, analysera och följa upp mål och resultat inom era respektive ansvarsområden. Du har en övergripande helhetsbild över verksamheten och är den som har överblick, identifierar utvecklingsområden, fångar upp initiativ från kollegor och säkerställer att utvecklingsarbetet pågår och leder till resultat.

Rollen innebär också visst chefsstöd och administration kopplad till verksamhetens dagliga drift.

Sök tjänsten som verksamhetsutvecklare med fokus på klimat och hållbarhet här.

Kategorier

 • Skövde Energi
 • Senaste nytt

  Alla nyheter

  • Nu går det att nå oss på telefon igen!

   Uppdatering: Idag mellan 11:15-11:45 låg vår telefon nere. Nu är den igång igen och du är välkommen att kontakta oss.

  • Elavbrottet i centrala Skövde den 7 februari

   Elavbrottet i centrala Skövde den 7 februari berodde på att en entreprenör borrade i en av Skövde Energis högspänningskablar. Fyra nätstationer omfattades och västra delen av centrum blev strömlösa. Entreprenören jobbar med flytten av stationen för överliggande nät, något Skövde Energi inte har rådighet över. Skövde Energi gjorde skyndsamt driftomläggningar för att minimera avbrottstiden. Vi…

  • Nyhetsbrev 1 2024

   Vi skickar nyhetsbrev ett par gånger per år via mejl till våra kunder. Önskar du få nästa nyhetsbrev direkt till din mejl? Är du kund hos oss kan du lämna din mejladress till oss via Mina Sidor. Du kan även registrera dig här. Här kan du läsa hela nyhetsbrevet: Nytt från oss på Skövde Energi 🧡💚🧡

  Ditt sökresultat

  Om du inte hittar det du letar efter skriv din fråga till oss här.