Nu söker vi fler maskinförare

Hos oss får du möjlighet att jobba tillsammans med kollegor som brinner för sitt jobb och där våra värdeord är nyckeln i verksamheten. Vill du jobba i ett gäng med stark vi känsla? Då ska du söka jobbet som maskinförare hos oss.

Kraftvärme är ett affärsområde inom Skövde Energi där vi producerar fjärrvärme, el, ånga, kyla genom förbränning av hushållsavfall, verksamhetsavfall, och biobränsle. Våra största produktionsanläggningar finns på Energivägen samt på Lövängsverket. Vi har också mindre anläggningar inom och utanför tätorten Skövde.

Skövde Energis värdeord är tillsammans, ansvar, nytänkande och hjärta. Värdeorden är en viktig del av vår fortsatta kulturresa.


Arbetsuppgifter

Du ingår i affärsområdet Kraftvärme och som maskinförare arbetar du i huvudsak med att ta emot, kontrollera, hantera och lasta in flis i våra anläggningar. Förutom maskinförararbetet utför du dagligt underhåll och service på anläggningens maskiner och utrustning.

Du blir en del av ett team som idag består av 4 personer. Ni arbetar tillsammans för att lösa enhetens uppdrag och det innebär att du vid behov kan få utföra andra arbetsuppgifter inom avdelningen.

Ansök senast: 2024-03-31

Läs mer om tjänsten och ansök här.

Kategorier

 • Skövde Energi
 • Senaste nytt

  Alla nyheter

  • Villkorade avtal för inmatning från 2024

   Alla kunder som kommer att vara potentiella inmatningskunder måste från 2024 vara medvetna om att elanläggningen under vissa tider måste styras ned för att avbryta eller minska inmatning till elnätet. Från 2024 finns det ett regelverk som gör det möjligt för elnätsföretag att skriva villkorade avtal med kunder för både uttag och inmatning av effekt.…

  • Mina sidor

   Nu kan du logga in på Mina Sidor igen. Idag 24 april mellan 13:30- 14:30 hade vi ett teknisk fel på Mina Sidor som gör att det inte är möjligt att logga in. Vi jobbar på att få igång det så snart som möjligt. Vi hjälper dig gärna på telefon och mejl under tiden.

  • Uppdatering av appen klar!

   Nu kan du logga in som vanligt i appen igen. Idag 24 april kommer appens bakgrundmiljö att uppdateras och det kommer inte vara möjligt att komma åt appen mellan klockan 13:00-16:00. Under tiden kan du logga in på Mina sidor om du vill se din förbrukning.

  Ditt sökresultat

  Om du inte hittar det du letar efter skriv din fråga till oss här.