Nu söker vi fler maskinförare

Hos oss får du möjlighet att jobba tillsammans med kollegor som brinner för sitt jobb och där våra värdeord är nyckeln i verksamheten. Vill du jobba i ett gäng med stark vi känsla? Då ska du söka jobbet som maskinförare hos oss.

Kraftvärme är ett affärsområde inom Skövde Energi där vi producerar fjärrvärme, el, ånga, kyla genom förbränning av hushållsavfall, verksamhetsavfall, och biobränsle. Våra största produktionsanläggningar finns på Energivägen samt på Lövängsverket. Vi har också mindre anläggningar inom och utanför tätorten Skövde.

Skövde Energis värdeord är tillsammans, ansvar, nytänkande och hjärta. Värdeorden är en viktig del av vår fortsatta kulturresa.


Arbetsuppgifter

Du ingår i affärsområdet Kraftvärme och som maskinförare arbetar du i huvudsak med att ta emot, kontrollera, hantera och lasta in flis i våra anläggningar. Förutom maskinförararbetet utför du dagligt underhåll och service på anläggningens maskiner och utrustning.

Du blir en del av ett team som idag består av 4 personer. Ni arbetar tillsammans för att lösa enhetens uppdrag och det innebär att du vid behov kan få utföra andra arbetsuppgifter inom avdelningen.

Ansök senast: 2024-03-31

Läs mer om tjänsten och ansök här.

Kategorier

  • Skövde Energi
  • Senaste nytt

    Alla nyheter

    • Nu söker vi distributionselektriker

      Tycker du att det är viktigt att ditt arbete faktiskt gör skillnad? Vill du vara en del i Sveriges omställning och bygga en hållbar framtid med trygga och långsiktiga energilösningar som gynnar både människa och miljö? På Skövde Energi förser vi boende och företag i kommunen med hållbar energi. Vi ansvarar för elnätsdistribution inom Skövde…

    • Mattias Karlsson Affärsområdeschef Elnät berättar mer om driftstörningar på elnätet.

      Skövdes elnät är till allra största delen nedgrävt och där ligger ledningar nästan överallt i marken. De är driftstörningar vi haft i år. De beror framförallt på kabelbrott som orsakar av grävskador. Det är viktigt att göra en ledningskoll om du ska gräva. Både om du ska gräva hemma för ett altanbygge eller om du…

    • Inloggning med BankID uppdaterad till säker start

      Vi har nu uppdaterat vårt inloggningssätt med BankID till säker start. Säker start för BankID verifierar att det är samma person som använder e-tjänsten som identifierar sig med BankID. På så sätt försvåras bedrägerier. Tidigare fick du som loggade in med BankID skriva in ditt personnummer vid inloggning eller signering, detta är nu borttaget. Istället…

    Ditt sökresultat

    Om du inte hittar det du letar efter skriv din fråga till oss här.