Nu söker vi distributionselektriker

Tycker du att det är viktigt att ditt arbete faktiskt gör skillnad? Vill du vara en del i Sveriges omställning och bygga en hållbar framtid med trygga och långsiktiga energilösningar som gynnar både människa och miljö?

På Skövde Energi förser vi boende och företag i kommunen med hållbar energi. Vi ansvarar för elnätsdistribution inom Skövde tätort och producerar hållbar el och fjärrvärme. Vi är ett kommunalt bolag och ägs av kommuninvånarna genom Skövde Stadshus AB. Det innebär bland annat att all vår avkastning återinvesteras i företaget eller i Skövde kommuns olika verksamheter.

Vi är i en expansiv fas i vår utvecklingsresa och söker dig som vill vara med och bygga för framtiden. Nu utökar vi verksamheten genom att bygga upp en montörsverksamhet med distributionselektriker och ökar våra investeringar i elnätet för att säkra framtidens behov av el till våra kunder.

Skövde Energis värdeord är tillsammans, ansvar, nytänkade och hjärta. Värdeorden är en viktig del av vår fortsatta kulturresa.

Hos oss får du chansen till ett varierat uppdrag med stort inflytande över ditt eget arbete. Skövde Energi lägger stor vikt vid personlig och professionell utveckling. Du är med och bidrar både till teamets mål och bolagets övergripande mål.

Låter det här som en arbetsplats för dig? Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Inom elnät är vi 15 personer som tillsammans arbetar med:

 • Nyanläggning och ombyggnad av elnätet
 • Felavhjälpning
 • Förebyggande underhåll
 • Reparation av låg-och mellanspänningsanläggningar, kabelskåp och fördelningsstationer.
 • Arbetstiden är dagtid måndag till fredag
 • Beredskap ingår i tjänsten och inställelsetiden på beredskapen är 30 minuter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad distributionselektriker eller installationselektriker med lång yrkeserfarenhet.

B-körkort och flytande kunskaper i svenska, både i tal och skrift, är ett krav. Meriterande är om du har tidigare dokumenterade kunskaper inom: ESA, Heta arbeten och Arbete på väg.

Vi söker dig som är noggrann, lugn och beslutsam även i stressiga situationer. Du är positiv, ansvarstagande och har ett stort engagemang för kunder och teknik. Tjänsten kräver att du är ansvarstagande och har god kommunikationsförmåga. Du trivs med att variera självständigt arbete med att i samarbete med kollegor hitta lösningar som är till gagn för verksamheten och våra kunder. Du är nyfiken på att lära dig nytt, vill utvecklas i din roll och bidra till verksamhetens utveckling.

Sök tjänsten som distributionselektriker här.

Kategorier

 • Elnät
 • Senaste nytt

  Alla nyheter

  • Skövde Energi söker administratör inom elnät

   Hos oss får du arbeta med engagerade och härliga kollegor i en bransch som ständigt utvecklas och satsar för framtiden. Här är du med och bygger en hållbar framtid med energilösningar som gynnar både människa och miljö! Vi söker dig som är strukturerad, driven och hjälpsam. Du bör ha en god kommunikativ förmåga i både…

  • Nu söker vi distributionselektriker

   Tycker du att det är viktigt att ditt arbete faktiskt gör skillnad? Vill du vara en del i Sveriges omställning och bygga en hållbar framtid med trygga och långsiktiga energilösningar som gynnar både människa och miljö? På Skövde Energi förser vi boende och företag i kommunen med hållbar energi. Vi ansvarar för elnätsdistribution inom Skövde…

  • Mattias Karlsson Affärsområdeschef Elnät berättar mer om driftstörningar på elnätet.

   Skövdes elnät är till allra största delen nedgrävt och där ligger ledningar nästan överallt i marken. De är driftstörningar vi haft i år. De beror framförallt på kabelbrott som orsakar av grävskador. Det är viktigt att göra en ledningskoll om du ska gräva. Både om du ska gräva hemma för ett altanbygge eller om du…

  Ditt sökresultat

  Om du inte hittar det du letar efter skriv din fråga till oss här.