Mätarbyten

Just nu håller vi på att byta ut våra äldre elmätare i Skövde. De nya elmätarna uppfyller Energimarknadsinspektionens krav som träder i kraft från och med 1 januari 2025. Skövde Energi har som målsättning att alla mätare ska vara bytta innan sommaren 2023.

Läs mer angående kravställningen på de nya elmätarna.

Utförare

Skövde Energi tillsammans med EVF montage utför bytet av er elmätare. På deras hemsida kan ni läsa mer om EVF montage.

Tidsbokning

EVF montage sköter tidsbokning åt oss och du som kund kommer att bli aviserad med en bokad tid via post ca två veckor innan bytet. Brevet har Skövde Energis logga för att undvika missförstånd.
Kontaktuppgifter till EVF montage finns i ditt brev.

För att arbetet med mätarbyten ska flyta på och fungera så smidigt som möjligt ber vi er att endast omboka tiden i nödfall.

Kategorier

 • Elnät
 • Senaste nytt

  Alla nyheter

  • Skövde Energi behåller högsta betyg i kundnöjdhet

   Mycket väl godkänd blev resultatet för Skövde Energi i den senaste kundundersökningen och bolaget behåller högsta betyg i kundnöjdhet. Skövde Energi genomför kundundersökningen vartannat år. Den görs av en oberoende aktör och kunderna som tillfrågas är slumpmässigt utvalda. Kundundersökningen består av intervjuer där kunden kan ranka hur nöjd hen är, och det finns också möjlighet…

  • Skövde Energi lanserar en egen app!

   Vi är stolta över att presentera vår efterlängtade app. Nu kan du enkelt och smidigt Vi på Skövde Energi är övertygade om att framtiden är hållbar, smart och full av möjligheter. Var med oss på resan mot en grönare framtid och ladda ner Skövde Energi-Appen nu! Det är dags att sätta kraften i dina händer.

  • Just nu är det högt tryck för elnätsärende

   Trycket är högt just nu på inkomna för- och färdiganmälningar. I bästa fall klarar vi av att svara på ärendena inom en vecka. Men vänligen räkna med minst 14 dagar innan vi hinner svara. Så var ute i god tid med att lämna in din anmälan till oss.

  Ditt sökresultat

  Om du inte hittar det du letar efter skriv din fråga till oss här.