Mätarbyten

Just nu håller vi på att byta ut våra äldre elmätare i Skövde. De nya elmätarna uppfyller Energimarknadsinspektionens krav som träder i kraft från och med 1 januari 2025. Skövde Energi har som målsättning att alla mätare ska vara bytta innan sommaren 2023.

Läs mer angående kravställningen på de nya elmätarna.

Utförare

Skövde Energi tillsammans med EVF montage utför bytet av er elmätare. På deras hemsida kan ni läsa mer om EVF montage.

Tidsbokning

EVF montage sköter tidsbokning åt oss och du som kund kommer att bli aviserad med en bokad tid via post ca två veckor innan bytet. Brevet har Skövde Energis logga för att undvika missförstånd.
Kontaktuppgifter till EVF montage finns i ditt brev.

För att arbetet med mätarbyten ska flyta på och fungera så smidigt som möjligt ber vi er att endast omboka tiden i nödfall.

Kategorier

 • Elnät
 • Senaste nytt

  Alla nyheter

  • Nu går det att nå oss på telefon igen!

   Uppdatering: Idag mellan 11:15-11:45 låg vår telefon nere. Nu är den igång igen och du är välkommen att kontakta oss.

  • Elavbrottet i centrala Skövde den 7 februari

   Elavbrottet i centrala Skövde den 7 februari berodde på att en entreprenör borrade i en av Skövde Energis högspänningskablar. Fyra nätstationer omfattades och västra delen av centrum blev strömlösa. Entreprenören jobbar med flytten av stationen för överliggande nät, något Skövde Energi inte har rådighet över. Skövde Energi gjorde skyndsamt driftomläggningar för att minimera avbrottstiden. Vi…

  • Nyhetsbrev 1 2024

   Vi skickar nyhetsbrev ett par gånger per år via mejl till våra kunder. Önskar du få nästa nyhetsbrev direkt till din mejl? Är du kund hos oss kan du lämna din mejladress till oss via Mina Sidor. Du kan även registrera dig här. Här kan du läsa hela nyhetsbrevet: Nytt från oss på Skövde Energi 🧡💚🧡

  Ditt sökresultat

  Om du inte hittar det du letar efter skriv din fråga till oss här.