Kundservice öppettider under jul och nyår

Nu går tiden snabbt fram till jul och vi vill informera dig om våra öppettider på kundservice under jul- och nyårshelgen.
Vi påminner om att vi inte tar emot besök på plats hos oss under rådande omständigheter. Du är varmt välkommen att ringa eller maila till oss!

Önskar dig en riktigt god jul och ett gott nytt år!
Var rädd om dig!

Våra öppettider under jul och nyår


21 december 8-12
22 december 8-12


23 -27 december stängt

28 december 8-12
29 december 8-12
30 december 10-12


31 december – 3 januari stängt

4 januari 8-12
5 januari 8-12

6 januari stängt
7 januari 8-12
8 januari 8-12

Kategorier

 • Okategoriserade
 • Senaste nytt

  Alla nyheter

  • Skövde Energi behåller högsta betyg i kundnöjdhet

   Mycket väl godkänd blev resultatet för Skövde Energi i den senaste kundundersökningen och bolaget behåller högsta betyg i kundnöjdhet. Skövde Energi genomför kundundersökningen vartannat år. Den görs av en oberoende aktör och kunderna som tillfrågas är slumpmässigt utvalda. Kundundersökningen består av intervjuer där kunden kan ranka hur nöjd hen är, och det finns också möjlighet…

  • Skövde Energi lanserar en egen app!

   Vi är stolta över att presentera vår efterlängtade app. Nu kan du enkelt och smidigt Vi på Skövde Energi är övertygade om att framtiden är hållbar, smart och full av möjligheter. Var med oss på resan mot en grönare framtid och ladda ner Skövde Energi-Appen nu! Det är dags att sätta kraften i dina händer.

  • Just nu är det högt tryck för elnätsärende

   Trycket är högt just nu på inkomna för- och färdiganmälningar. I bästa fall klarar vi av att svara på ärendena inom en vecka. Men vänligen räkna med minst 14 dagar innan vi hinner svara. Så var ute i god tid med att lämna in din anmälan till oss.

  Ditt sökresultat

  Om du inte hittar det du letar efter skriv din fråga till oss här.