Jobba hos oss! Vi söker en ekonomiassistent till Skövde Energi

Inom Skövde Energi jobbar vi ständigt mot att vara lyhörda, kunniga och trovärdiga, genom det skapar vi trygghet att utvecklas, för medarbetare, bolaget och kommunen. Vår vision är att vi ska vara motorn för den cirkulära samhällsutvecklingen i Skövde och skapa en grön framtid.

Nu söker vi dig som är en driven och flexibel ekonomiassistent som ska stötta vår ekonomichef och ekonom.  I denna roll rapporterar du till ekonomichefen och den innehåller ett brett spektrum av verksamhetens ekonomifrågor.

Från den första januari 2019 är Skövde Värmeverk och SkövdeNät ett gemensamt bolag Skövde Energi AB. Vi producerar och distribuerar miljövänlig el och fjärrvärme i Skövde kommun. Tillsammans, som ett bolag, är vi ännu bättre på att leverera trygga och långsiktigt hållbara energilösningar.

Vill du vara med oss och arbeta för en grön framtid?
Läs då mer om tjänsten och ansök här!

Kategorier

 • Uncategorized
 • Senaste nytt

  Alla nyheter

  • Skövde Energi behåller högsta betyg i kundnöjdhet

   Mycket väl godkänd blev resultatet för Skövde Energi i den senaste kundundersökningen och bolaget behåller högsta betyg i kundnöjdhet. Skövde Energi genomför kundundersökningen vartannat år. Den görs av en oberoende aktör och kunderna som tillfrågas är slumpmässigt utvalda. Kundundersökningen består av intervjuer där kunden kan ranka hur nöjd hen är, och det finns också möjlighet…

  • Skövde Energi lanserar en egen app!

   Vi är stolta över att presentera vår efterlängtade app. Nu kan du enkelt och smidigt Vi på Skövde Energi är övertygade om att framtiden är hållbar, smart och full av möjligheter. Var med oss på resan mot en grönare framtid och ladda ner Skövde Energi-Appen nu! Det är dags att sätta kraften i dina händer.

  • Just nu är det högt tryck för elnätsärende

   Trycket är högt just nu på inkomna för- och färdiganmälningar. I bästa fall klarar vi av att svara på ärendena inom en vecka. Men vänligen räkna med minst 14 dagar innan vi hinner svara. Så var ute i god tid med att lämna in din anmälan till oss.

  Ditt sökresultat

  Om du inte hittar det du letar efter skriv din fråga till oss här.