Jobba hos oss! Vi söker en ekonomiassistent till Skövde Energi

Inom Skövde Energi jobbar vi ständigt mot att vara lyhörda, kunniga och trovärdiga, genom det skapar vi trygghet att utvecklas, för medarbetare, bolaget och kommunen. Vår vision är att vi ska vara motorn för den cirkulära samhällsutvecklingen i Skövde och skapa en grön framtid.

Nu söker vi dig som är en driven och flexibel ekonomiassistent som ska stötta vår ekonomichef och ekonom.  I denna roll rapporterar du till ekonomichefen och den innehåller ett brett spektrum av verksamhetens ekonomifrågor.

Från den första januari 2019 är Skövde Värmeverk och SkövdeNät ett gemensamt bolag Skövde Energi AB. Vi producerar och distribuerar miljövänlig el och fjärrvärme i Skövde kommun. Tillsammans, som ett bolag, är vi ännu bättre på att leverera trygga och långsiktigt hållbara energilösningar.

Vill du vara med oss och arbeta för en grön framtid?
Läs då mer om tjänsten och ansök här!

Kategorier

 • Skövde Energi
 • Senaste nytt

  Alla nyheter

  • Villkorade avtal för inmatning från 2024

   Alla kunder som kommer att vara potentiella inmatningskunder måste från 2024 vara medvetna om att elanläggningen under vissa tider måste styras ned för att avbryta eller minska inmatning till elnätet. Från 2024 finns det ett regelverk som gör det möjligt för elnätsföretag att skriva villkorade avtal med kunder för både uttag och inmatning av effekt.…

  • Mina sidor

   Nu kan du logga in på Mina Sidor igen. Idag 24 april mellan 13:30- 14:30 hade vi ett teknisk fel på Mina Sidor som gör att det inte är möjligt att logga in. Vi jobbar på att få igång det så snart som möjligt. Vi hjälper dig gärna på telefon och mejl under tiden.

  • Uppdatering av appen klar!

   Nu kan du logga in som vanligt i appen igen. Idag 24 april kommer appens bakgrundmiljö att uppdateras och det kommer inte vara möjligt att komma åt appen mellan klockan 13:00-16:00. Under tiden kan du logga in på Mina sidor om du vill se din förbrukning.

  Ditt sökresultat

  Om du inte hittar det du letar efter skriv din fråga till oss här.