Få din gran upphämtad och stöd samtidigt Barncancerfonden

Tjugondag Knut åker granen ut! Om du inte redan städat ut julen där hemma kommer här den perfekta lösningen på att bli av med granen och samtidigt bidra till att den får nytt liv som fjärrvärme.

Team Rynkeby har dragit ihop ett glatt gäng som kommer och hämtar din gran och kör den till oss på Skövde Energi för återvinning. Du skänker valfri summa dock minst 150kr/gran och alla pengar går oavkortat till Barncancerfonden genom Team Rynkeby – God Morgon Skaraborg.

Team Rynkeby hämtar upp din gran inom Skövde kommun och är du inte hemma ställer du bara granen utanför dörren eller porten.

Ett perfekt sätt att bidra till Barncancerfondens viktiga arbete samtidigt som du slipper transportera bort din gran och ser till att den återvinns och blir till ny energi! Läs mer och boka din upphämtning på Team Rynkebys webbsida

Kategorier

 • Uncategorized
 • Senaste nytt

  Alla nyheter

  • Skövde Energi behåller högsta betyg i kundnöjdhet

   Mycket väl godkänd blev resultatet för Skövde Energi i den senaste kundundersökningen och bolaget behåller högsta betyg i kundnöjdhet. Skövde Energi genomför kundundersökningen vartannat år. Den görs av en oberoende aktör och kunderna som tillfrågas är slumpmässigt utvalda. Kundundersökningen består av intervjuer där kunden kan ranka hur nöjd hen är, och det finns också möjlighet…

  • Skövde Energi lanserar en egen app!

   Vi är stolta över att presentera vår efterlängtade app. Nu kan du enkelt och smidigt Vi på Skövde Energi är övertygade om att framtiden är hållbar, smart och full av möjligheter. Var med oss på resan mot en grönare framtid och ladda ner Skövde Energi-Appen nu! Det är dags att sätta kraften i dina händer.

  • Just nu är det högt tryck för elnätsärende

   Trycket är högt just nu på inkomna för- och färdiganmälningar. I bästa fall klarar vi av att svara på ärendena inom en vecka. Men vänligen räkna med minst 14 dagar innan vi hinner svara. Så var ute i god tid med att lämna in din anmälan till oss.

  Ditt sökresultat

  Om du inte hittar det du letar efter skriv din fråga till oss här.