Earth Hour 2019

Earth lights shining into space

Varje år anordnas Earth Hour över hela världen för att uppmana alla politiker att ta krafttag för klimatet och global rättvisa. I Skövde genomför kommunen klimatvänliga aktiviteter under hela veckan som leder fram till lördagen då man släcker ner. Att vara med och bidra och driva utvecklingen framåt mot ett hållbart samhälle är en av våra största drivkrafter på Skövde Energi och varje möjlighet till ökat fokus på klimatfrågan välkomnar vi varmt!

I år infaller Earth Hour den 30 mars. Var med och uppmana makthavarna att ta krafttag för klimatet du också i världens största miljömanifestation!

Varför ska jag släcka?

Genom att du och miljontals andra i Sverige deltar i Earth Hour skickar vi också en viktig signal till politikerna, både här och runt om i världen, om att vi vill se krafttag för klimatet och global rättvisa. Tillsammans gör vi det möjligt!

Detta händer i Skövde 2019

Skövde kommun vill vi uppmärksamma klimatet extra mycket i samband med Earth Hour. Det är därför ordnas massor av aktiviteter för alla åldrar under hela Earth Hour-veckan (vecka 13). Du kan ladda ner programmet som pdf här.

Kategorier

 • Uncategorized
 • Senaste nytt

  Alla nyheter

  • Skövde Energi behåller högsta betyg i kundnöjdhet

   Mycket väl godkänd blev resultatet för Skövde Energi i den senaste kundundersökningen och bolaget behåller högsta betyg i kundnöjdhet. Skövde Energi genomför kundundersökningen vartannat år. Den görs av en oberoende aktör och kunderna som tillfrågas är slumpmässigt utvalda. Kundundersökningen består av intervjuer där kunden kan ranka hur nöjd hen är, och det finns också möjlighet…

  • Skövde Energi lanserar en egen app!

   Vi är stolta över att presentera vår efterlängtade app. Nu kan du enkelt och smidigt Vi på Skövde Energi är övertygade om att framtiden är hållbar, smart och full av möjligheter. Var med oss på resan mot en grönare framtid och ladda ner Skövde Energi-Appen nu! Det är dags att sätta kraften i dina händer.

  • Just nu är det högt tryck för elnätsärende

   Trycket är högt just nu på inkomna för- och färdiganmälningar. I bästa fall klarar vi av att svara på ärendena inom en vecka. Men vänligen räkna med minst 14 dagar innan vi hinner svara. Så var ute i god tid med att lämna in din anmälan till oss.

  Ditt sökresultat

  Om du inte hittar det du letar efter skriv din fråga till oss här.