Nu söker vi en underhållschef

Vill du vara med och bidra till omställningen och Skövdes tillväxt?

På Skövde Energi förser vi boende och företag i kommunen med klimatsmart energi. Vi ansvarar för elnätsdistribution inom Skövde tätort och producerar hållbar el och fjärrvärme. Vi är ett kommunalt bolag och ägs av kommuninvånarna genom Skövde Stadshus AB. Det innebär bland annat att all vår avkastning återinvesteras i företaget eller i Skövde kommuns olika verksamheter.

Skövde Energis värdeord är tillsammans, ansvar, nytänkande och hjärta. Värdeorden är en viktig del av vår fortsatta kulturresa.

Hos oss får du möjlighet att jobba tillsammans med kollegor som brinner för sitt jobb och där våra värdeord är nyckeln i verksamheten. Vill du jobba i ett gäng med en stark vi känsla? Då ska du söka jobbet som underhållschef hos oss.

Arbetsuppgifter

I rollen som underhållschef har du det övergripande ansvaret och en central roll i att säkerställa våra anläggningars förebyggande och avhjälpande underhåll. Genom att planera och följa upp det förbyggande underhållet samt skapa tydliga rutiner kommer du att driva verksamheten framåt. Under våra revisionsperioder är du tillsammans med samordnare en nyckelperson på anläggningen. Du har ansvar för underhållsbudgeten inom Kraftvärme.

Du är den som driver samt utvecklar våra underhållsprocesser, tar fram tekniskt underlag för vår underhållsplan. Detta gör du på ett sätt som möter de behov som finns och som skapar effektivitet och lönsamhet. Du arbetar för att uppnå en lärande kultur och du förväntas göra detta i ett nära samarbete med produktionen.

Du leder ett team som idag består av samordnare, mekaniker samt elektriker. Underhållschefen ingår i ledningsgruppen för Kraftvärme och där du förväntas ta ett stort ansvar för vår gemensamma resa framåt. Tillsammans kommer vi ha stora möjligheter att påverka verksamheten och omställningen till en fossilfri energiproduktion.

Ansök senast: 2024-04-02

Sök rollen som underhållschef hos oss här.

Kategorier

  • Fjärrvärme
  • Skövde Energi
  • Senaste nytt

    Alla nyheter

    • Nu söker vi distributionselektriker

      Tycker du att det är viktigt att ditt arbete faktiskt gör skillnad? Vill du vara en del i Sveriges omställning och bygga en hållbar framtid med trygga och långsiktiga energilösningar som gynnar både människa och miljö? På Skövde Energi förser vi boende och företag i kommunen med hållbar energi. Vi ansvarar för elnätsdistribution inom Skövde…

    • Mattias Karlsson Affärsområdeschef Elnät berättar mer om driftstörningar på elnätet.

      Skövdes elnät är till allra största delen nedgrävt och där ligger ledningar nästan överallt i marken. De är driftstörningar vi haft i år. De beror framförallt på kabelbrott som orsakar av grävskador. Det är viktigt att göra en ledningskoll om du ska gräva. Både om du ska gräva hemma för ett altanbygge eller om du…

    • Inloggning med BankID uppdaterad till säker start

      Vi har nu uppdaterat vårt inloggningssätt med BankID till säker start. Säker start för BankID verifierar att det är samma person som använder e-tjänsten som identifierar sig med BankID. På så sätt försvåras bedrägerier. Tidigare fick du som loggade in med BankID skriva in ditt personnummer vid inloggning eller signering, detta är nu borttaget. Istället…

    Ditt sökresultat

    Om du inte hittar det du letar efter skriv din fråga till oss här.