Nu söker vi en underhållschef

Vill du vara med och bidra till omställningen och Skövdes tillväxt?

På Skövde Energi förser vi boende och företag i kommunen med klimatsmart energi. Vi ansvarar för elnätsdistribution inom Skövde tätort och producerar hållbar el och fjärrvärme. Vi är ett kommunalt bolag och ägs av kommuninvånarna genom Skövde Stadshus AB. Det innebär bland annat att all vår avkastning återinvesteras i företaget eller i Skövde kommuns olika verksamheter.

Skövde Energis värdeord är tillsammans, ansvar, nytänkande och hjärta. Värdeorden är en viktig del av vår fortsatta kulturresa.

Hos oss får du möjlighet att jobba tillsammans med kollegor som brinner för sitt jobb och där våra värdeord är nyckeln i verksamheten. Vill du jobba i ett gäng med en stark vi känsla? Då ska du söka jobbet som underhållschef hos oss.

Arbetsuppgifter

I rollen som underhållschef har du det övergripande ansvaret och en central roll i att säkerställa våra anläggningars förebyggande och avhjälpande underhåll. Genom att planera och följa upp det förbyggande underhållet samt skapa tydliga rutiner kommer du att driva verksamheten framåt. Under våra revisionsperioder är du tillsammans med samordnare en nyckelperson på anläggningen. Du har ansvar för underhållsbudgeten inom Kraftvärme.

Du är den som driver samt utvecklar våra underhållsprocesser, tar fram tekniskt underlag för vår underhållsplan. Detta gör du på ett sätt som möter de behov som finns och som skapar effektivitet och lönsamhet. Du arbetar för att uppnå en lärande kultur och du förväntas göra detta i ett nära samarbete med produktionen.

Du leder ett team som idag består av samordnare, mekaniker samt elektriker. Underhållschefen ingår i ledningsgruppen för Kraftvärme och där du förväntas ta ett stort ansvar för vår gemensamma resa framåt. Tillsammans kommer vi ha stora möjligheter att påverka verksamheten och omställningen till en fossilfri energiproduktion.

Ansök senast: 2024-04-02

Sök rollen som underhållschef hos oss här.

Kategorier

 • Fjärrvärme
 • Skövde Energi
 • Senaste nytt

  Alla nyheter

  • Villkorade avtal för inmatning från 2024

   Alla kunder som kommer att vara potentiella inmatningskunder måste från 2024 vara medvetna om att elanläggningen under vissa tider måste styras ned för att avbryta eller minska inmatning till elnätet. Från 2024 finns det ett regelverk som gör det möjligt för elnätsföretag att skriva villkorade avtal med kunder för både uttag och inmatning av effekt.…

  • Mina sidor

   Nu kan du logga in på Mina Sidor igen. Idag 24 april mellan 13:30- 14:30 hade vi ett teknisk fel på Mina Sidor som gör att det inte är möjligt att logga in. Vi jobbar på att få igång det så snart som möjligt. Vi hjälper dig gärna på telefon och mejl under tiden.

  • Uppdatering av appen klar!

   Nu kan du logga in som vanligt i appen igen. Idag 24 april kommer appens bakgrundmiljö att uppdateras och det kommer inte vara möjligt att komma åt appen mellan klockan 13:00-16:00. Under tiden kan du logga in på Mina sidor om du vill se din förbrukning.

  Ditt sökresultat

  Om du inte hittar det du letar efter skriv din fråga till oss här.