Nu söker vi en underhållschef

Vill du vara med och bidra till omställningen och Skövdes tillväxt?

På Skövde Energi förser vi boende och företag i kommunen med klimatsmart energi. Vi ansvarar för elnätsdistribution inom Skövde tätort och producerar hållbar el och fjärrvärme. Vi är ett kommunalt bolag och ägs av kommuninvånarna genom Skövde Stadshus AB. Det innebär bland annat att all vår avkastning återinvesteras i företaget eller i Skövde kommuns olika verksamheter.

Skövde Energis värdeord är tillsammans, ansvar, nytänkande och hjärta. Värdeorden är en viktig del av vår fortsatta kulturresa.

Hos oss får du möjlighet att jobba tillsammans med kollegor som brinner för sitt jobb och där våra värdeord är nyckeln i verksamheten. Vill du jobba i ett gäng med en stark vi känsla? Då ska du söka jobbet som underhållschef hos oss.

Arbetsuppgifter

I rollen som underhållschef har du det övergripande ansvaret och en central roll i att säkerställa våra anläggningars förebyggande och avhjälpande underhåll. Genom att planera och följa upp det förbyggande underhållet samt skapa tydliga rutiner kommer du att driva verksamheten framåt. Under våra revisionsperioder är du tillsammans med samordnare en nyckelperson på anläggningen. Du har ansvar för underhållsbudgeten inom Kraftvärme.

Du är den som driver samt utvecklar våra underhållsprocesser, tar fram tekniskt underlag för vår underhållsplan. Detta gör du på ett sätt som möter de behov som finns och som skapar effektivitet och lönsamhet. Du arbetar för att uppnå en lärande kultur och du förväntas göra detta i ett nära samarbete med produktionen.

Du leder ett team som idag består av samordnare, mekaniker samt elektriker. Underhållschefen ingår i ledningsgruppen för Kraftvärme och där du förväntas ta ett stort ansvar för vår gemensamma resa framåt. Tillsammans kommer vi ha stora möjligheter att påverka verksamheten och omställningen till en fossilfri energiproduktion.

Ansök senast: 2024-04-02

Sök rollen som underhållschef hos oss här.

Kategorier

Senaste nytt

Alla nyheter

  • Beställ aldrig solceller och/eller batteri innan godkännande från Skövde Energi!

    Antalet solcellsanläggningar ökar i hela Sverige. I och med detta blir det en ökad belastning på elnätet. Många elnätsbolag i Sverige har fått neka installation av fler solceller inom vissa områden på grund av överbelastning. I Skövde har vi sedan tidigare inte behövt neka någon, men nu har det även kommit till oss på Skövde…

  • Vi söker en Chef för Teknik och affärsutveckling

    För att möta framtida utveckling inom bolaget söker vi nu en Chef för Teknik och affärsutveckling med fokus på affärsutveckling inom kraftvärme. Vill bli en del av ett tryggt bolag i en samhällsviktig verksamhet med höga mål för att trygga hållbara energilösningar? Då har vi tjänsten för dig! Arbetsuppgifter Ta chansen att bli en nyckelspelare…

  • Vi söker en Chef för fjärrvärmenät och distribution

    På Skövde Energi är vi stolta över att vara en pålitlig energileverantör och en drivande kraft för hållbar utveckling i Skövde och regionen. Vi levererar el, fjärrvärme och fjärrkyla med fokus på förnybar energi och energieffektiva lösningar. Vårt engagemang sträcker sig bortom energiproduktion; vi har en ledande position inom omställningen till ett fossilfritt samhälle i…