Nu söker vi en drifttekniker

Man i kontrollrum

På Skövde Energi är vi stolta över att vara en pålitlig energileverantör och en drivande kraft för hållbar utveckling i Skövde och regionen. Vi levererar el, fjärrvärme och fjärrkyla med fokus på förnybar energi och energieffektiva lösningar. Vårt engagemang sträcker sig bortom energiproduktion; vi har en ledande position inom omställningen till ett fossilfritt samhälle i Skaraborg, där vi i nära samverkan med våra kunder skapar långsiktiga värden genom innovativa och hållbara energilösningar.

Våra värdeord Tillsammans, Ansvar, Nytänkande och Hjärta genomsyrar allt vi gör. Vi tror på att arbeta tillsammans som ett team för att nå våra mål, att ta ansvar för människa, samhälle och miljö, att alltid vara öppna för nytänkande och innovativa lösningar, och att göra det med hjärtat.

KraftVärme är ett affärsområde inom Skövde Energi där vi ansvarar för produktionen av fjärrvärme, el och kyla till kunder i Skövde kommun. Våra största produktionsanläggningar finns på Värmekällan Energivägen och Lövängverket. Vi har också mindre anläggningar inom och utanför tätorten.

Som drifttekniker ingår du i produktionsorganisationen och du arbetar i team med kontinuerlig skiftgång.

I tjänsten ingår allt från driftoptimering och produktionsplanering till förebyggande underhåll och fortlöpande tillsyn på våra produktionsanläggningar i Skövde. Arbetsuppgifterna varierar mellan processövervakning i kontrollrum samt arbete ute i våra anläggningar. Det dagliga arbetet sker i samarbete med processingenjör, el- och mekanisk underhållsavdelning.

Vi söker dig som är engagerad och driven och som trivs med att ta ansvar. Du är lösningsorienterad och strukturerad och i arbetet agerar du som en teamspelare som bidrar till ett effektivt arbetsklimat genom god kommunikation. Ditt arbete präglas av yrkesstolthet, utveckling, förbättringsarbete och gemenskap.

Din utbildningsbakgrund är drifttekniker, drift-/sjö-/energiingenjör med inriktning mot kraft/värme/process eller motsvarande utbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Erfarenhet av fastbränsleeldning, processindustri, underhållsarbete och/eller annan liknande verksamhet ser vi som meriterande.

Ansök senast: 2024-10-30

Kategorier

Senaste nytt

Alla nyheter

  • Nu söker vi en drifttekniker

    På Skövde Energi är vi stolta över att vara en pålitlig energileverantör och en drivande kraft för hållbar utveckling i Skövde och regionen. Vi levererar el, fjärrvärme och fjärrkyla med fokus på förnybar energi och energieffektiva lösningar. Vårt engagemang sträcker sig bortom energiproduktion; vi har en ledande position inom omställningen till ett fossilfritt samhälle i…

  • Alla talar om vätgas

    Väte är vårt vanligaste grundämne. I gasform är det nu hetare än någonsin. Vätgas har använts i industrin i 100 år. Men tillverkningen av gasen har krävt stora mängder naturgas, som är en fossil energikälla. När det nu blir alltmer bråttom att fasa ut fossila bränslen har så kallad grön vätgas blivit ett hett ämne.…

  • Nyhetsbrev september 2024

    Vi skickar nyhetsbrev ett par gånger per år via mejl till våra kunder. Önskar du få nästa nyhetsbrev direkt till din mejl? Är du kund hos oss kan du lämna din mejladress till oss via Mina Sidor. Du kan även registrera dig här. Här kan du läsa hela nyhetsbrevet: Nytt från oss på Skövde Energi 🧡💚🧡