Nu kan du få sms vid större driftstörningar

Vid större driftstörningar i fjärrvärmenätet skickar vi ut sms till våra kunder. Det är ett snabbt och smidigt sätt att få ut information till många. Vår tjänst UMS skickar meddelandet till de över 16 år som är folkbokförda på adressen (eller har registrerat sig för att få information om fastigheten).

Du som inte har en mobiltelefon kan också använda tjänsten. Med en fast telefon får du ett automatiskt meddelande uppläst i telefonen istället för att få ett textmeddelande.

Också du som inte bor i kommunen eller har ett oregistrerat kontantkort kan registrera dig för att få information.

Du kan kontrollera för vilken adress du får information till ditt telefonnummer. Det går också att lägga till fler adresser som du vill få information för till exempel sommarstugan eller till äldre anhöriga.

Kom ihåg att titta på hemsidan för mer information eftersom det är vår prioriterade informationskanal. På sidan för driftinformation håller vi dig uppdaterad och kan berätta när arbetet är färdigt.

Här når du sms-tjänsten

Kategorier

 • Skövde Energi
 • Senaste nytt

  Alla nyheter

  • Villkorade avtal för inmatning från 2024

   Alla kunder som kommer att vara potentiella inmatningskunder måste från 2024 vara medvetna om att elanläggningen under vissa tider måste styras ned för att avbryta eller minska inmatning till elnätet. Från 2024 finns det ett regelverk som gör det möjligt för elnätsföretag att skriva villkorade avtal med kunder för både uttag och inmatning av effekt.…

  • Mina sidor

   Nu kan du logga in på Mina Sidor igen. Idag 24 april mellan 13:30- 14:30 hade vi ett teknisk fel på Mina Sidor som gör att det inte är möjligt att logga in. Vi jobbar på att få igång det så snart som möjligt. Vi hjälper dig gärna på telefon och mejl under tiden.

  • Uppdatering av appen klar!

   Nu kan du logga in som vanligt i appen igen. Idag 24 april kommer appens bakgrundmiljö att uppdateras och det kommer inte vara möjligt att komma åt appen mellan klockan 13:00-16:00. Under tiden kan du logga in på Mina sidor om du vill se din förbrukning.

  Ditt sökresultat

  Om du inte hittar det du letar efter skriv din fråga till oss här.