Nu kan du få sms vid större driftstörningar

Vid större driftstörningar i fjärrvärmenätet skickar vi ut sms till våra kunder. Det är ett snabbt och smidigt sätt att få ut information till många. Vår tjänst UMS skickar meddelandet till de över 16 år som är folkbokförda på adressen (eller har registrerat sig för att få information om fastigheten).

Du som inte har en mobiltelefon kan också använda tjänsten. Med en fast telefon får du ett automatiskt meddelande uppläst i telefonen istället för att få ett textmeddelande.

Också du som inte bor i kommunen eller har ett oregistrerat kontantkort kan registrera dig för att få information.

Du kan kontrollera för vilken adress du får information till ditt telefonnummer. Det går också att lägga till fler adresser som du vill få information för till exempel sommarstugan eller till äldre anhöriga.

Kom ihåg att titta på hemsidan för mer information eftersom det är vår prioriterade informationskanal. På sidan för driftinformation håller vi dig uppdaterad och kan berätta när arbetet är färdigt.

Här når du sms-tjänsten

Kategorier

 • Okategoriserade
 • Senaste nytt

  Alla nyheter

  • Skövde Energi behåller högsta betyg i kundnöjdhet

   Mycket väl godkänd blev resultatet för Skövde Energi i den senaste kundundersökningen och bolaget behåller högsta betyg i kundnöjdhet. Skövde Energi genomför kundundersökningen vartannat år. Den görs av en oberoende aktör och kunderna som tillfrågas är slumpmässigt utvalda. Kundundersökningen består av intervjuer där kunden kan ranka hur nöjd hen är, och det finns också möjlighet…

  • Skövde Energi lanserar en egen app!

   Vi är stolta över att presentera vår efterlängtade app. Nu kan du enkelt och smidigt Vi på Skövde Energi är övertygade om att framtiden är hållbar, smart och full av möjligheter. Var med oss på resan mot en grönare framtid och ladda ner Skövde Energi-Appen nu! Det är dags att sätta kraften i dina händer.

  • Just nu är det högt tryck för elnätsärende

   Trycket är högt just nu på inkomna för- och färdiganmälningar. I bästa fall klarar vi av att svara på ärendena inom en vecka. Men vänligen räkna med minst 14 dagar innan vi hinner svara. Så var ute i god tid med att lämna in din anmälan till oss.

  Ditt sökresultat

  Om du inte hittar det du letar efter skriv din fråga till oss här.