Fototävling – #SkovdeGerEnergi

Rösta på din favoritbild!
Omröstningen är igång. Vilka bilder tycker du bäst förmedlar att Skövde ger energi och får pryda Skövde Energis elskåp i höst?

Här röstar du på din favorit!

Vilken bild tycker du mest om?

Vi har tagit emot 131 bilder från 78 deltagare i fototävlingen #SkovdeGerEnergi! Nu är det dags för dig och alla andra som vill vara med, att påverka vilka bilder som ska pryda våra elskåp i höst! Vilka bilder tycker du bäst beskriver att Skövde ger energi? I galleriet ser du alla bilder som är med och tävlar.

Så här röstar du

1. Rösta

I galleriet nedan ser du alla bilder som är med och tävlar. Mellan den 10-31 augusti kan du och andra rösta på bilder ni gillar. (Du kan rösta på flera bidrag men bara en gång per bild.)

2. Vinnare

De vinnande fotona utses och kommer pryda cirka 15 elskåp i Skövde.

Tävlingsregler

Tävlingen pågår mellan den 1 juli – 9 augusti 2020. Därefter startar en omröstning på skovdeenergi.se/skovdegerenergi där allmänheten får gå in och rösta på sin favoritbild. Omröstningen pågår till den 31 augusti. De foton som väljs ut till elskåpen utses både genom röstning och av en jury. Vi förbehåller oss rätten att publicera de bilder som kommer in till tävlingen och förutsätter att de personer som går att identifiera på bilderna har samtyckt till att medverka. Om du väljer att ladda upp ditt tävlingsbidrag via Instagram behöver ditt konto vara publikt under tävlingsperioden (2020-07-01 till 2020-08-31). Du kan heller inte ta bort bilden från ditt Instagram-konto under tävlingsperioden. Du kan delta med max tre olika bilder i tävlingen.

Rösta på dina favoritbilder

Här ser du alla bilder som är med i tävlingen. Klicka på bilden för att ge den din röst!

I samarbete med:

Next Skövde