Elhandel

Teckna ett elhandelsavtal till din fördel

Val av elhandlare

Som kund har du möjlighet att själv välja vilken elhandlare du vill ha.  För att få ett bättre pris är det till din fördel att teckna ett elhandelsavtal. Om du inte tecknar ett elhandelsavtal kommer du att få ett anvisningspris automatiskt.  Som kund hos Skövde Energi blir du anvisad till Billinge Energi AB.

Billinge Energi

Teckna avtal redan idag

Du kan enkelt teckna ett avtal med Billinge Energi på deras hemsida. Vill du ha hjälp att teckna avtal på Billinge Energis hemsida kan du även ringa vår kundservice.

Genom att teckna ett avtal med Billinge Energi får du en samlad faktura både för elnät och elhandel, eftersom Skövde Energi hanterar faktureringen åt Billinge Energi inom Skövde Energis nätområde.

Mer information

Skillnaden mellan elnät och elhandel

Du som kund behöver ha två olika elavtal; ett för användning av elnätet och ett när det gäller din förbrukning av el. Kolla videon och lär dig mer om skillnaden mellan elnät och elhandel.

Vanliga frågor och svar

Alla frågor och svar

  • Vad består min elkostnad av?

    Att ha tillgång till el är en självklarhet för de flesta av oss och inte något vi funderar så mycket över. Men när fakturan kommer kanske vi ibland undrar vad det egentligen är vi betalar för. Här går vi igenom hur elkostnaden fördelar sig.

  • Klotter på nätstationer och kabelskåp

    Klotter och affischering är förbjudet på nätstationer och kabelskåp. Om budskapet är kränkande eller stötande på våra nätstationer och kabelskåp tar vi bort det så snart som möjligt.

  • Vad är effekttaxa?

    Effekttaxa är en taxa som tar hänsyn till hur mycket effekt du som kund använder under olika tider och månader på året. Vi har sammanfattat det viktigaste du behöver ha koll på.

Vi finns här när du behöver oss!

Har du frågor och funderingar är du alltid välkommen att kontakta vår kundservice.

Telefon: 0500-49 36 60
E-post: info@skovdeenergi.se

*” anger obligatoriska fält

Namn*

Ditt sökresultat

Om du inte hittar det du letar efter skriv din fråga till oss här.