Nyheter

Tycker du att det är viktigt att ditt arbete faktiskt gör skillnad? Vill du vara med och bygga en hållbar framtid med trygga och långsiktiga energilösningar som gynnar både människa och miljö? I så fall bör du titta närmare på denna tjänst som produktionschef Kraft & Värme hos oss på Skövde Energi. Förutom att vistas […]

Läs mer

Under sommaren kommer fototävlingen ”Skövde ger energi” att pågå. Alla kan delta. Det enda man behöver göra är att ta med sig kameran ut i sommar-Skövde och fota något som man känner ger energi. Ett 15-tal bidrag kommer sedan att röstas fram och får pryda var sitt elskåp.

Läs mer

Avbrottet berodde på en explosion som inträffade i den centrala fördelningsstationen på Badhusgatan i Skövde. Omkring 8 000 abonnenter omfattades under 2, 5 timme i Våmb, Hentorp, Simsjön, södra Billingesluttningen samt centrum. Inga personer skadades vid explosionen och trots den stora omfattningen på avbrottet har vi tack vare bra sektionering och redundans på elnätet lyckats […]

Läs mer

Vi har just nu ett elavbrott som orsakar en omfattande störning i stora delar av centrum.Vi vet ännu inte vad som orsakat avbrottet och jobbar för fullt med att utreda omfattningen och vilka åtgärder som behöver göras.Mer information kommer fortlöpande så snart vi vet mer. Vi beklagar de besvär detta innebär för våra kunder.

Läs mer

Onsdag den 20 maj stänger Kundservice kl.15.00. Torsdag och fredag den 21 och 22 maj är Kundservice stängt. Vi öppnar igen måndag den 25 maj kl 08.00.

Läs mer

Trevlig valborg!

Torsdagen den 30 april stänger Kundservice kl.12.00. Fredagen den 1 maj har vi stängt och öppnar igen måndag 4 maj kl.08.00.

Läs mer

Glad Påsk!

Idag skärtorsdag stänger kundservice kl. 12 för påskledigt. Vi öppnar igen på tisdag den 14 april.

Läs mer