Sweden Outdoor Festival 21-22 maj

Vi hälsar dig varmt välkommen till outdoorfestivalen på Billingen som är tillbaka efter två års pandemiuppehåll. Festivalen hyllar livet utomhus och här finns massor med inspiration för en aktiv fritid. För oss på Skövde Energi är det viktigt att alla ska kunna delta på lika villkor. Därför sponsrar vi i år alla prova-på-aktiviteter så de blir gratis. Mer rörelseglädje för alla helt enkelt. Ta chansen att testa bergsklättring, SUP, fiske eller varför inte rovfågelskådning?
Hela programmet hittar du här

Skövde Energi finns också med på mässområdet på Arena Billingen. Kom förbi vårt tält, prata energi med oss och tävla om fina priser!

Varmt välkommen den 21-22/5 kl. 10-16!

Kategorier

 • Okategoriserade
 • Senaste nytt

  Alla nyheter

  • Skövde Energi behåller högsta betyg i kundnöjdhet

   Mycket väl godkänd blev resultatet för Skövde Energi i den senaste kundundersökningen och bolaget behåller högsta betyg i kundnöjdhet. Skövde Energi genomför kundundersökningen vartannat år. Den görs av en oberoende aktör och kunderna som tillfrågas är slumpmässigt utvalda. Kundundersökningen består av intervjuer där kunden kan ranka hur nöjd hen är, och det finns också möjlighet…

  • Skövde Energi lanserar en egen app!

   Vi är stolta över att presentera vår efterlängtade app. Nu kan du enkelt och smidigt Vi på Skövde Energi är övertygade om att framtiden är hållbar, smart och full av möjligheter. Var med oss på resan mot en grönare framtid och ladda ner Skövde Energi-Appen nu! Det är dags att sätta kraften i dina händer.

  • Just nu är det högt tryck för elnätsärende

   Trycket är högt just nu på inkomna för- och färdiganmälningar. I bästa fall klarar vi av att svara på ärendena inom en vecka. Men vänligen räkna med minst 14 dagar innan vi hinner svara. Så var ute i god tid med att lämna in din anmälan till oss.

  Ditt sökresultat

  Om du inte hittar det du letar efter skriv din fråga till oss här.