Skövde Energi investerar för att trygga framtida elleveranser

Under 2020 förstärker vi kabelnätet genom Vasastan och Södermalm för att trygga framtida elleveranser. Under vissa etapper i grävarbetet kan det bli lite stökigt, men vi gör vårt yttersta för att det ska påverka dig så lite som möjligt.

Under året kommer våra entreprenörer att utföra grävarbeten som omfattar följande gator:

Ekeskogsvägen

Parkgatan

Nils Ericsons gata

Sturegatan

Vasagatan

Torgilsgatan

Döbelns gata

Järnvägsgatan

Under pågående elnätsarbeten hittar du alltid aktuell information om vilka områden vi jobbar i just nu.

Kategorier

 • Uncategorized
 • Senaste nytt

  Alla nyheter

  • Skövde Energi behåller högsta betyg i kundnöjdhet

   Mycket väl godkänd blev resultatet för Skövde Energi i den senaste kundundersökningen och bolaget behåller högsta betyg i kundnöjdhet. Skövde Energi genomför kundundersökningen vartannat år. Den görs av en oberoende aktör och kunderna som tillfrågas är slumpmässigt utvalda. Kundundersökningen består av intervjuer där kunden kan ranka hur nöjd hen är, och det finns också möjlighet…

  • Skövde Energi lanserar en egen app!

   Vi är stolta över att presentera vår efterlängtade app. Nu kan du enkelt och smidigt Vi på Skövde Energi är övertygade om att framtiden är hållbar, smart och full av möjligheter. Var med oss på resan mot en grönare framtid och ladda ner Skövde Energi-Appen nu! Det är dags att sätta kraften i dina händer.

  • Just nu är det högt tryck för elnätsärende

   Trycket är högt just nu på inkomna för- och färdiganmälningar. I bästa fall klarar vi av att svara på ärendena inom en vecka. Men vänligen räkna med minst 14 dagar innan vi hinner svara. Så var ute i god tid med att lämna in din anmälan till oss.

  Ditt sökresultat

  Om du inte hittar det du letar efter skriv din fråga till oss här.