Fakturor i Kivra

Foto: Kivra.se

Många av våra kunder har den senaste tiden anslutit sig till Kivra för att kunna ladda ner sitt vaccinationsbevis.
Kivra är en digital brevlåda som används av miljontals svenskar för att ta emot viktig post från myndigheter och anslutna företag digitalt. Tjänsten är kostnadsfri för dig som privatperson.

Skövde Energi är anslutna till Kivra vilket betyder att om du som kund tidigare fick fakturan från oss via post, nu får den i Kivra om du anslutit dig dit.

Om du inte önskar att få fakturan från oss via Kivra behöver du gå in i Kivras app eller på deras hemsida kivra.se och ändra inställningarna för detta. Här hittar du hjälp för hur du gör det.

Vill du veta mer om våra olika fakturaalternativ? Läs mer här

Kategorier

 • Okategoriserade
 • Senaste nytt

  Alla nyheter

  • Skövde Energi behåller högsta betyg i kundnöjdhet

   Mycket väl godkänd blev resultatet för Skövde Energi i den senaste kundundersökningen och bolaget behåller högsta betyg i kundnöjdhet. Skövde Energi genomför kundundersökningen vartannat år. Den görs av en oberoende aktör och kunderna som tillfrågas är slumpmässigt utvalda. Kundundersökningen består av intervjuer där kunden kan ranka hur nöjd hen är, och det finns också möjlighet…

  • Skövde Energi lanserar en egen app!

   Vi är stolta över att presentera vår efterlängtade app. Nu kan du enkelt och smidigt Vi på Skövde Energi är övertygade om att framtiden är hållbar, smart och full av möjligheter. Var med oss på resan mot en grönare framtid och ladda ner Skövde Energi-Appen nu! Det är dags att sätta kraften i dina händer.

  • Just nu är det högt tryck för elnätsärende

   Trycket är högt just nu på inkomna för- och färdiganmälningar. I bästa fall klarar vi av att svara på ärendena inom en vecka. Men vänligen räkna med minst 14 dagar innan vi hinner svara. Så var ute i god tid med att lämna in din anmälan till oss.

  Ditt sökresultat

  Om du inte hittar det du letar efter skriv din fråga till oss här.