Dataspelskonst förskönar elskåpen i Skövde

I samarbete med Next Skövde har 11 av våra elskåp i centrala Skövde transformerats till konstverk med motiv från olika dataspel som producerats här. Konstverken ingår i en elskåpspromenad som finns i appen Skövde Street Museum och kallas ”Från spelens värld”.Där kan man följa promenaden och se alla skåp. På varje elskåp finns en QR-kod som man kan scanna och på så vis få mer information.

Foto: Tobias Andersson

På Skövde Energi ser vi samarbetet som en fantastisk möjlighet att lyfta spelindustrin i Skövde samtidigt som vi sätter fokus på vårt eget verksamhetsområde. Vi är väldigt glada att Next nappade på vår idé om att använda elskåpen som budbärare. Vi vågar dessutom lova att detta inte är sista gången ni ser dekorerade elskåp i Skövde då vi har många idéer kring olika motiv och teman.

Vi rekommenderar så klart alla att gå på elskåpspromenad. Ta en runda på lunchen, med familjen eller när du väntar på bussen!

Kategorier

 • Uncategorized
 • Senaste nytt

  Alla nyheter

  • Skövde Energi behåller högsta betyg i kundnöjdhet

   Mycket väl godkänd blev resultatet för Skövde Energi i den senaste kundundersökningen och bolaget behåller högsta betyg i kundnöjdhet. Skövde Energi genomför kundundersökningen vartannat år. Den görs av en oberoende aktör och kunderna som tillfrågas är slumpmässigt utvalda. Kundundersökningen består av intervjuer där kunden kan ranka hur nöjd hen är, och det finns också möjlighet…

  • Skövde Energi lanserar en egen app!

   Vi är stolta över att presentera vår efterlängtade app. Nu kan du enkelt och smidigt Vi på Skövde Energi är övertygade om att framtiden är hållbar, smart och full av möjligheter. Var med oss på resan mot en grönare framtid och ladda ner Skövde Energi-Appen nu! Det är dags att sätta kraften i dina händer.

  • Just nu är det högt tryck för elnätsärende

   Trycket är högt just nu på inkomna för- och färdiganmälningar. I bästa fall klarar vi av att svara på ärendena inom en vecka. Men vänligen räkna med minst 14 dagar innan vi hinner svara. Så var ute i god tid med att lämna in din anmälan till oss.

  Ditt sökresultat

  Om du inte hittar det du letar efter skriv din fråga till oss här.