Skövde Energi stöttar Klasshandbollen 2020

I år känns det extra speciellt och värdefullt för oss att få vara med och sponsra Klasshandbollen då dagen också blir något av en manifestation för klimatfrågan, barnkonventionen, jämlikhet och alla människors lika värde.

Detta är frågor och värden som vi själva arbetar med på Skövde Energi.
Vi tar till exempel fram ett miljöbokslut varje år som visar hur vi påverkar de globala koldioxidutsläppen. 2018 lyckades vi, tillsammans med våra kunder, att minska utsläppen med 102 279 ton. Det är lika mycket som om alla i Skövde avstod från att köra bil under 1, 5 år. Ingen kan göra allt men alla kan göra något och tillsammans förändrar vi världen!

Vi önskar alla spelare lycka till och hoppas ni får en fantastisk dag!

Läs mer om Klasshandbollen på HK Countrys hemsida

Kategorier

 • Uncategorized
 • Senaste nytt

  Alla nyheter

  • Skövde Energi behåller högsta betyg i kundnöjdhet

   Mycket väl godkänd blev resultatet för Skövde Energi i den senaste kundundersökningen och bolaget behåller högsta betyg i kundnöjdhet. Skövde Energi genomför kundundersökningen vartannat år. Den görs av en oberoende aktör och kunderna som tillfrågas är slumpmässigt utvalda. Kundundersökningen består av intervjuer där kunden kan ranka hur nöjd hen är, och det finns också möjlighet…

  • Skövde Energi lanserar en egen app!

   Vi är stolta över att presentera vår efterlängtade app. Nu kan du enkelt och smidigt Vi på Skövde Energi är övertygade om att framtiden är hållbar, smart och full av möjligheter. Var med oss på resan mot en grönare framtid och ladda ner Skövde Energi-Appen nu! Det är dags att sätta kraften i dina händer.

  • Just nu är det högt tryck för elnätsärende

   Trycket är högt just nu på inkomna för- och färdiganmälningar. I bästa fall klarar vi av att svara på ärendena inom en vecka. Men vänligen räkna med minst 14 dagar innan vi hinner svara. Så var ute i god tid med att lämna in din anmälan till oss.

  Ditt sökresultat

  Om du inte hittar det du letar efter skriv din fråga till oss här.