Nu ska det avgöras vilka foton som ska pryda elskåp i Skövde

Under sommaren har fototävlingen ”Skövde ger energi” pågått. Totalt har det kommit in 131 tävlingsbilder. Nu stänger möjligheten att lämna in nya tävlingsbidrag och röstning vidtar.

Det är många som antagit uppmaningen från Next Skövde och Skövde Energi att ge sig ut med kameran och fota något i Skövde som de känner ger dem energi. Totalt har det kommit in 131 tävlingsbilder tagna av 78 olika personer.

– Vi är jätteglada att så många har lämnat in bidrag till vår tävling och det är verkligen en härlig blandning av bilder, säger Åsa Holmqvist Ekman, kommunikationschef Skövde Energi.

Nu är det dags att rösta fram de vinnande bidragen som finns publicerade här. Även arrangörerna kommer att välja ut några egna favoriter. Totalt kommer ett 15-tal bilder att väljas ut som får pryda var sitt elskåp.

– Nu pågår röstningen fram till 31 augusti. Därefter ska vi direkt påbörja produktionen av elskåpen så att de ska vara klara i slutet av september, Det ska bli väldigt roligt att denna gång smycka våra elskåp med Skövdebornas egna bilder, säger Charlotte Backman, marknadschef på Next Skövde.

Kategorier

 • Okategoriserade
 • Senaste nytt

  Alla nyheter

  • Skövde Energi behåller högsta betyg i kundnöjdhet

   Mycket väl godkänd blev resultatet för Skövde Energi i den senaste kundundersökningen och bolaget behåller högsta betyg i kundnöjdhet. Skövde Energi genomför kundundersökningen vartannat år. Den görs av en oberoende aktör och kunderna som tillfrågas är slumpmässigt utvalda. Kundundersökningen består av intervjuer där kunden kan ranka hur nöjd hen är, och det finns också möjlighet…

  • Skövde Energi lanserar en egen app!

   Vi är stolta över att presentera vår efterlängtade app. Nu kan du enkelt och smidigt Vi på Skövde Energi är övertygade om att framtiden är hållbar, smart och full av möjligheter. Var med oss på resan mot en grönare framtid och ladda ner Skövde Energi-Appen nu! Det är dags att sätta kraften i dina händer.

  • Just nu är det högt tryck för elnätsärende

   Trycket är högt just nu på inkomna för- och färdiganmälningar. I bästa fall klarar vi av att svara på ärendena inom en vecka. Men vänligen räkna med minst 14 dagar innan vi hinner svara. Så var ute i god tid med att lämna in din anmälan till oss.

  Ditt sökresultat

  Om du inte hittar det du letar efter skriv din fråga till oss här.