Nu ska det avgöras vilka foton som ska pryda elskåp i Skövde

Under sommaren har fototävlingen ”Skövde ger energi” pågått. Totalt har det kommit in 131 tävlingsbilder. Nu stänger möjligheten att lämna in nya tävlingsbidrag och röstning vidtar.

Det är många som antagit uppmaningen från Next Skövde och Skövde Energi att ge sig ut med kameran och fota något i Skövde som de känner ger dem energi. Totalt har det kommit in 131 tävlingsbilder tagna av 78 olika personer.

– Vi är jätteglada att så många har lämnat in bidrag till vår tävling och det är verkligen en härlig blandning av bilder, säger Åsa Holmqvist Ekman, kommunikationschef Skövde Energi.

Nu är det dags att rösta fram de vinnande bidragen som finns publicerade här. Även arrangörerna kommer att välja ut några egna favoriter. Totalt kommer ett 15-tal bilder att väljas ut som får pryda var sitt elskåp.

– Nu pågår röstningen fram till 31 augusti. Därefter ska vi direkt påbörja produktionen av elskåpen så att de ska vara klara i slutet av september, Det ska bli väldigt roligt att denna gång smycka våra elskåp med Skövdebornas egna bilder, säger Charlotte Backman, marknadschef på Next Skövde.

Kategorier

 • Skövde Energi
 • Senaste nytt

  Alla nyheter

  • Skövde Energi söker administratör inom elnät

   Hos oss får du arbeta med engagerade och härliga kollegor i en bransch som ständigt utvecklas och satsar för framtiden. Här är du med och bygger en hållbar framtid med energilösningar som gynnar både människa och miljö! Vi söker dig som är strukturerad, driven och hjälpsam. Du bör ha en god kommunikativ förmåga i både…

  • Nu söker vi distributionselektriker

   Tycker du att det är viktigt att ditt arbete faktiskt gör skillnad? Vill du vara en del i Sveriges omställning och bygga en hållbar framtid med trygga och långsiktiga energilösningar som gynnar både människa och miljö? På Skövde Energi förser vi boende och företag i kommunen med hållbar energi. Vi ansvarar för elnätsdistribution inom Skövde…

  • Mattias Karlsson Affärsområdeschef Elnät berättar mer om driftstörningar på elnätet.

   Skövdes elnät är till allra största delen nedgrävt och där ligger ledningar nästan överallt i marken. De är driftstörningar vi haft i år. De beror framförallt på kabelbrott som orsakar av grävskador. Det är viktigt att göra en ledningskoll om du ska gräva. Både om du ska gräva hemma för ett altanbygge eller om du…

  Ditt sökresultat

  Om du inte hittar det du letar efter skriv din fråga till oss här.