Fototävling i Skövde i sommar – ”Skövde ger energi”

Under sommaren kommer fototävlingen ”Skövde ger energi” att pågå. Alla kan delta. Det enda man behöver göra är att ta med sig kameran ut i sommar-Skövde och fota något som man känner ger energi. Ett 15-tal bidrag kommer sedan att röstas fram och får pryda var sitt elskåp.

Den 1 juli startar fototävlingen ”Skövde ger energi”. Det är vi och Next Skövde som i en gemensam satsning uppmanar dig alla andra Skövdebor att ge er ut med kameran och fota något som ger energi.

– Den satsning vi gjorde på dataspelskonst på elskåp förra hösten har fallit väl ut. Nu går vi vidare med att utsmycka våra elskåp, denna gång med Skövdebornas egna bilder, säger Charlotte Backman, marknadschef på Next Skövde

Fram till den 9 augusti är det möjligt att lämna in sitt bidrag via den här sidan eller på Instagram. Därefter vidtar en omröstning både av allmänhet och av en jury. Totalt kommer ett 15-tal bilder att väljas ut som sedan får pryda var sitt elskåp.

– Vi från Skövde Energi tycker det är roligt om elskåpen kan bidra till en positiv upplevelse av vår stad. Vi ser verkligen fram emot att se bidragen som kommer in, säger Åsa Holmqvist Ekman, kommunikationschef Skövde Energi.

Vilken plats i Skövde ger dig energi? Fota, ladda upp och var med i vår tävling. Kanske blir det din bild som får pryda ett elskåp i höst!

Kategorier

 • Okategoriserade
 • Senaste nytt

  Alla nyheter

  • Skövde Energi behåller högsta betyg i kundnöjdhet

   Mycket väl godkänd blev resultatet för Skövde Energi i den senaste kundundersökningen och bolaget behåller högsta betyg i kundnöjdhet. Skövde Energi genomför kundundersökningen vartannat år. Den görs av en oberoende aktör och kunderna som tillfrågas är slumpmässigt utvalda. Kundundersökningen består av intervjuer där kunden kan ranka hur nöjd hen är, och det finns också möjlighet…

  • Skövde Energi lanserar en egen app!

   Vi är stolta över att presentera vår efterlängtade app. Nu kan du enkelt och smidigt Vi på Skövde Energi är övertygade om att framtiden är hållbar, smart och full av möjligheter. Var med oss på resan mot en grönare framtid och ladda ner Skövde Energi-Appen nu! Det är dags att sätta kraften i dina händer.

  • Just nu är det högt tryck för elnätsärende

   Trycket är högt just nu på inkomna för- och färdiganmälningar. I bästa fall klarar vi av att svara på ärendena inom en vecka. Men vänligen räkna med minst 14 dagar innan vi hinner svara. Så var ute i god tid med att lämna in din anmälan till oss.

  Ditt sökresultat

  Om du inte hittar det du letar efter skriv din fråga till oss här.