Skövde Värmeverk medverkar i stadsbyggnadstidning

I dagarna landar Skövde kommuns tidning ”Skövde – det är människorna som gör staden” i kommuninvånarnas brevlådor. Tidningen är en stadsbyggnadstidning med fokus på de frågor som gör att staden växer och att allt fler vill flytta till Skövde. Skövde Värmeverk medverkar i tidningen och vår del handlar om hur Skövde växer på ett hållbart sätt.

Skövde Värmeverks del i den nya stadsbyggnadstidningen handlar om hur Skövde växer på ett hållbart sätt, hur arbetet fortgår inför att bli en helhetsleverantör av energi i vårt nya energibolag och om vårt bidrag i att skapa en attraktiv kommun att verka och bo i.

Tidningen landar snart i brevlådan men kan också läsas på nätet.

Läs tidningen i sin helhet här
Direktlänk till uppslaget om Skövde Värmeverk

Kategorier

 • Okategoriserade
 • Senaste nytt

  Alla nyheter

  • Skövde Energi behåller högsta betyg i kundnöjdhet

   Mycket väl godkänd blev resultatet för Skövde Energi i den senaste kundundersökningen och bolaget behåller högsta betyg i kundnöjdhet. Skövde Energi genomför kundundersökningen vartannat år. Den görs av en oberoende aktör och kunderna som tillfrågas är slumpmässigt utvalda. Kundundersökningen består av intervjuer där kunden kan ranka hur nöjd hen är, och det finns också möjlighet…

  • Skövde Energi lanserar en egen app!

   Vi är stolta över att presentera vår efterlängtade app. Nu kan du enkelt och smidigt Vi på Skövde Energi är övertygade om att framtiden är hållbar, smart och full av möjligheter. Var med oss på resan mot en grönare framtid och ladda ner Skövde Energi-Appen nu! Det är dags att sätta kraften i dina händer.

  • Just nu är det högt tryck för elnätsärende

   Trycket är högt just nu på inkomna för- och färdiganmälningar. I bästa fall klarar vi av att svara på ärendena inom en vecka. Men vänligen räkna med minst 14 dagar innan vi hinner svara. Så var ute i god tid med att lämna in din anmälan till oss.

  Ditt sökresultat

  Om du inte hittar det du letar efter skriv din fråga till oss här.