Så bidrar vi till ett hållbart Skövde

På Skövde Energi levererar vi trygga och långsiktigt hållbara energilösningar till dig som bor i Skövde. Att verka för ett hållbart samhälle är ett viktigt uppdrag och då menar vi hållbarhet i fler perspektiv än hållbar värme och el. Därför jobbar vi intensivt med flera initiativ som främjar social hållbarhet till exempel genom att stötta barn- och ungdomsidrott och kultur i lokala föreningar här i Skövde. Vi är övertygade att omtanke skapar kraft att växa! Både för staden och företagen som verkar här men också för våra medarbetare och alla som bor i Skövde. Tillsammans blir vi starkare och kan göra skillnad. Det budskapet vill vi lyfta med den här filmen om laganda, den mäktiga kraften som finns i att göra något tillsammans och bidra till ett hållbart samhälle.

Kategorier

 • Okategoriserade
 • Senaste nytt

  Alla nyheter

  • Skövde Energi behåller högsta betyg i kundnöjdhet

   Mycket väl godkänd blev resultatet för Skövde Energi i den senaste kundundersökningen och bolaget behåller högsta betyg i kundnöjdhet. Skövde Energi genomför kundundersökningen vartannat år. Den görs av en oberoende aktör och kunderna som tillfrågas är slumpmässigt utvalda. Kundundersökningen består av intervjuer där kunden kan ranka hur nöjd hen är, och det finns också möjlighet…

  • Skövde Energi lanserar en egen app!

   Vi är stolta över att presentera vår efterlängtade app. Nu kan du enkelt och smidigt Vi på Skövde Energi är övertygade om att framtiden är hållbar, smart och full av möjligheter. Var med oss på resan mot en grönare framtid och ladda ner Skövde Energi-Appen nu! Det är dags att sätta kraften i dina händer.

  • Just nu är det högt tryck för elnätsärende

   Trycket är högt just nu på inkomna för- och färdiganmälningar. I bästa fall klarar vi av att svara på ärendena inom en vecka. Men vänligen räkna med minst 14 dagar innan vi hinner svara. Så var ute i god tid med att lämna in din anmälan till oss.

  Ditt sökresultat

  Om du inte hittar det du letar efter skriv din fråga till oss här.