Missa inte Energipromenaden

Let´s play

Kicka igång sommaren med en utmaning i Skövde centrum. Testa den digitala tipspromenaden ”Energipromenaden” som lotsar dig mellan de fotoprydda elskåpen i Skövde centrum, samtidigt som du blir utmanad och löser frågor och uppgifter på färden. En utomhusaktivitet perfekt för en rastlös dag eller när du bara vill spendera tid i sommarvädret. Anta utmaningen och var med och tävla! 


Hur fungerar det?

För att delta laddar du ned appen Loquiz och startar sedan din vandring mellan de fotoförsedda elskåpen. Start sker vid Arena Skövde. 

Längs Energipromenaden dyker det upp Skövderelaterade frågor och uppgifter som du löser på vägen. För varje uppgift du löser får du poäng. Du kommer få svara på frågor, lösa gåtor, akta dig för tullzooner och leta efter Stålmannen för att dubblera poängen. Tävlingen går ut på att lösa uppgifterna och hitta så många elskåp som möjligt. Men ta inte för god tid på dig! Utmaningen går på tid och du har max 120 minuter på dig. 

Klicka här för detaljerad beskrivning av spelregler och hur du laddar ned appen >>

Lila och rosa himmel över Volvos industriområde.

Fotograf: Anton Ehn

 

Vem passar Energipromenaden för?

Promenaden och dess frågor passar dig som är vuxen, men det går självklart bra att ta med hela familjen på turen. Antalet startplatser är begränsat till 200 stycken, så det gäller att vara snabb för att försäkra sig om en plats. Priser som kan användas i Skövde centrum utlovas till de 20 med högst poäng. Här kan du se vem som toppar poänglistan just nu >>

Energipromenaden finns tillgänglig till den 15 augusti eller så länge startplatserna räcker. Lycka til!

Kategorier

 • Okategoriserade
 • Senaste nytt

  Alla nyheter

  • Skövde Energi behåller högsta betyg i kundnöjdhet

   Mycket väl godkänd blev resultatet för Skövde Energi i den senaste kundundersökningen och bolaget behåller högsta betyg i kundnöjdhet. Skövde Energi genomför kundundersökningen vartannat år. Den görs av en oberoende aktör och kunderna som tillfrågas är slumpmässigt utvalda. Kundundersökningen består av intervjuer där kunden kan ranka hur nöjd hen är, och det finns också möjlighet…

  • Skövde Energi lanserar en egen app!

   Vi är stolta över att presentera vår efterlängtade app. Nu kan du enkelt och smidigt Vi på Skövde Energi är övertygade om att framtiden är hållbar, smart och full av möjligheter. Var med oss på resan mot en grönare framtid och ladda ner Skövde Energi-Appen nu! Det är dags att sätta kraften i dina händer.

  • Just nu är det högt tryck för elnätsärende

   Trycket är högt just nu på inkomna för- och färdiganmälningar. I bästa fall klarar vi av att svara på ärendena inom en vecka. Men vänligen räkna med minst 14 dagar innan vi hinner svara. Så var ute i god tid med att lämna in din anmälan till oss.

  Ditt sökresultat

  Om du inte hittar det du letar efter skriv din fråga till oss här.