ENOUGH IS ENOUGH

Fredagen den 25 november lyser budskapet ENOUGH IS ENOUGH för andra året starkt och enhetligt på Lidköpings gator och torg. En dag då staden går samman och tar ställning mot mäns våld mot kvinnor och barn. I år går kampanjen djupare och genomför utbildningsinsatser för både skola, arbetsliv och föreningsliv – samtidigt.

ENOUGH IS ENOUGH är ett ideellt initiativ som vi på Skövde Energi ställer oss bakom. Genom att uppmärksamma initiativet hoppas vi kunna bidra till att även Skövde kan gå samman, sätta fokus och utbilda för att få till en beteendeförändring i de här mycket viktiga frågorna. Ingen kan göra allt men alla kan göra något.

På Skövde Energi kommer vi att använda utbildningsmaterialet från ENOUGH IS ENOUGH i kommande arbetsplatsträffar. Vi vill verka för ett hållbart samhälle i alla led och även den sociala hållbarheten. Det här är ett sätt för oss att bidra till det.

Mer om ENOUGH IS ENOUGH

Kategorier

 • Okategoriserade
 • Senaste nytt

  Alla nyheter

  • Skövde Energi behåller högsta betyg i kundnöjdhet

   Mycket väl godkänd blev resultatet för Skövde Energi i den senaste kundundersökningen och bolaget behåller högsta betyg i kundnöjdhet. Skövde Energi genomför kundundersökningen vartannat år. Den görs av en oberoende aktör och kunderna som tillfrågas är slumpmässigt utvalda. Kundundersökningen består av intervjuer där kunden kan ranka hur nöjd hen är, och det finns också möjlighet…

  • Skövde Energi lanserar en egen app!

   Vi är stolta över att presentera vår efterlängtade app. Nu kan du enkelt och smidigt Vi på Skövde Energi är övertygade om att framtiden är hållbar, smart och full av möjligheter. Var med oss på resan mot en grönare framtid och ladda ner Skövde Energi-Appen nu! Det är dags att sätta kraften i dina händer.

  • Just nu är det högt tryck för elnätsärende

   Trycket är högt just nu på inkomna för- och färdiganmälningar. I bästa fall klarar vi av att svara på ärendena inom en vecka. Men vänligen räkna med minst 14 dagar innan vi hinner svara. Så var ute i god tid med att lämna in din anmälan till oss.

  Ditt sökresultat

  Om du inte hittar det du letar efter skriv din fråga till oss här.