Om oss

Jobba på Skövde Energi

Skövde Energi är ett kommunalägt bolag med 64 anställda. Vi har tre affärsområden, elnät, kraftvärme och energitjänster.

Skövde Energi som arbetsgivare

Trygg anställning

Hos oss är kollektivavtal en självklar del av dina anställningsvillkor och reglerar bland annat din rätt till semester, föräldraledighet och tjänstepension. Vi vill att du som medarbetare ska kunna kombinera jobb och privatliv och vill ge dig förutsättningar för att få livspusslet att gå ihop. Det kan till exempel handla om att vi gärna ser att du är föräldraledig om det är aktuellt och att du kan få tillägg till föräldraförsäkringen.

NMI

I vår senaste medarbetareundersökning fick Skövde Energi ett resultat på 78,14. Det är ett mycket fint resultat som vi är stolta över och arbetar för att behålla.

Förmåner

Friskvård
På Skövde Energi tycker vi att hälsa, friskvård och välmående är viktiga frågor och prioriterar därför dessa frågor högt.

Vi har ett friskvårdbidrag på 3000 kr per år och erbjuder också en friskvårdstimma i veckan, Utöver detta har vi flera förmåner som underlättar och uppmuntrar till rörelse så som fritt inträde till motionssim på Arena Skövde och tillgång till gym på arbetsplatsen.

Företagshälsa
Som medarbetare hos oss har du tillgång till företagshälsovård. Vi har ett tätt samarbete med företagshälsovården och arbetar både förebyggande och rehabiliterande med hälsa och arbetsmiljö.

Lediga tjänster

Just nu söker vi en kund- och marknadskoordinatior. Ansök senast 24 september 2024.

Ex-jobb

Är du intresserad av att göra ditt examensarbete hos oss?

Senaste nytt

Alla nyheter

  • Skövde Energi behåller högsta betyg i kundnöjdhet

    Mycket väl godkänd blev resultatet för Skövde Energi i den senaste kundundersökningen och bolaget behåller högsta betyg i kundnöjdhet. Skövde Energi genomför kundundersökningen vartannat år. Den görs av en oberoende aktör och kunderna som tillfrågas är slumpmässigt utvalda. Kundundersökningen består av intervjuer där kunden kan ranka hur nöjd hen är, och det finns också möjlighet…

  • Skövde Energi lanserar en egen app!

    Vi är stolta över att presentera vår efterlängtade app. Nu kan du enkelt och smidigt Vi på Skövde Energi är övertygade om att framtiden är hållbar, smart och full av möjligheter. Var med oss på resan mot en grönare framtid och ladda ner Skövde Energi-Appen nu! Det är dags att sätta kraften i dina händer.

  • Just nu är det högt tryck för elnätsärende

    Trycket är högt just nu på inkomna för- och färdiganmälningar. I bästa fall klarar vi av att svara på ärendena inom en vecka. Men vänligen räkna med minst 14 dagar innan vi hinner svara. Så var ute i god tid med att lämna in din anmälan till oss.

Vi finns här när du behöver oss!

Har du frågor och funderingar är du alltid välkommen att kontakta vår kundservice.

Telefon: 0500-49 36 60
E-post: info@skovdeenergi.se

*” anger obligatoriska fält

Namn*

Ditt sökresultat

Om du inte hittar det du letar efter skriv din fråga till oss här.