Vi sprider energi på Festival hos Volvo den 9 september!


Välkommen till festivalen hos Volvo och till oss på Skövde Energi lördagen den 9 september.

Passa på att få svar på alla frågor kring värme, el, energi och effekt! Varför är det så bra med fjärrvärme? Kommer el-effekten att räcka till när samhället elektrifieras? Vad kan jag som kund bidra med? Hur funkar det med batterilager egentligen och hur jobbar Skövde Energi med hållbarhet?
Vi finns på plats för att svara på dina frågor!

Vi berättar också gärna om samarbetet med XR Solutions/Olssons Åkeri och Volvo som möjliggör 100% elektriska lastbilstransporter till Göteborgs hamn.

För barnen och alla andra som är sugna på att skapa, har vi laddat upp med energifyllda målarböcker och varför inte utmana mamma, kompisen eller farfar i magiska Nattduellen? Vem är egentligen familjens Mästarnas mästare? Kom och tävla hos oss!

Varmt välkommen den 9 september – vi ses på Festival hos Volvo!

Här kan du läsa mer om festivalen