Vi söker drifttekniker till affärsområde Kraft & Värme

Tycker du att det är viktigt att ditt arbete faktiskt gör skillnad? Vill du vara med och bygga en hållbar framtid med trygga och långsiktiga energilösningar som gynnar både människa och miljö? I så fall bör du titta närmare på denna tjänst som drifttekniker Kraft & Värme hos oss på Skövde Energi. Att arbeta på Skövde Energi innebär möjligheten att vara med på en spännande resa mot ett klimatsmart samhälle och samtidigt få lära dig hur energibranschen fungerar. Här får du arbeta tillsammans med engagerade och härliga kollegor i en bransch som ständigt utvecklas och satsar inför framtiden. Låter det här som en arbetsplats för dig? Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter:
I tjänsten ingår allt från driftoptimering och produktionsplanering till förebyggande underhåll och fortlöpande tillsyn på våra produktionsanläggningar i Skövde. Du kommer att arbeta i team med kontinuerlig skiftgång.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är engagerad och driven och som trivs med att ta ansvar. Du är lösningsorienterad och strukturerad och i arbetet agerar du som en teamspelare som bidrar till ett effektivt arbetsklimat genom god kommunikation. Ditt arbete präglas av yrkesstolthet, utveckling, förbättringsarbete och gemenskap.

Din utbildningsbakgrund är drifttekniker, drift-/sjö-/energiingenjör med inriktning mot kraft/värme/process eller motsvarande utbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Erfarenhet av fastbränsleeldning, processindustri, underhållsarbete och/eller annan liknande verksamhet ser vi som meriterande

Läs mer och ansök här senast den 4 oktober!