Vi söker produktionschef Kraft & Värme

Tycker du att det är viktigt att ditt arbete faktiskt gör skillnad? Vill du vara med och bygga en hållbar framtid med trygga och långsiktiga energilösningar som gynnar både människa och miljö? I så fall bör du titta närmare på denna tjänst som produktionschef Kraft & Värme hos oss på Skövde Energi. Förutom att vistas i nyrenoverade, trivsamma och fräscha lokaler får du genom denna tjänst också arbeta tillsammans med engagerade och härliga kollegor i en bransch som ständigt utvecklas och satsar inför framtiden. Låter det här som en arbetsplats för dig? Välkommen med din ansökan!

Att jobba som produktionschef Kraft & Värme

Att arbeta på Skövde Energi innebär möjligheten att vara med på en spännande resa mot ett klimatsmart samhälle och samtidigt få lära dig hur energibranschen fungerar. Det dagliga arbetet består främst av att ansvara för arbetsmiljö, säkerhet och ansvara för driftsäkerhetsarbetet i energiproduktionen. Förutom det kommer du även att ansvara för personalplanering och -utveckling, ansvara för utveckling och uppföljning i enlighet med framtagna nyckeltal, leda och övervaka av hela tillverkningsprocessen, säkerställa att nödvändiga rutiner finns på plats och efterlevs och vara med och effektivisera arbetssätt och organisation. Tjänsten är på heltid.  

Vem söker vi?

Till rollen som produktionschef Kraft & Värme söker vi framförallt dig som är en engagerad och organiserad person som motiveras av möjligheten att utvecklas i din yrkesroll och att ha varierande arbetsuppgifter. Att arbeta med stort fokus på hållbarhet i alla led är en självklarhet för dig. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt behöver du ha erfarenhet av produktionsplanering, arbetsledning och helst industriell produktion. Utöver det är det en stor fördel om du har erfarenhet av arbete i underhållssystem och har erfarenhet av ledarskap.

Läs mer och ansök här!