Fototävling i Skövde i sommar – ”Skövde ger energi”

Under sommaren kommer fototävlingen ”Skövde ger energi” att pågå. Alla kan delta. Det enda man behöver göra är att ta med sig kameran ut i sommar-Skövde och fota något som man känner ger energi. Ett 15-tal bidrag kommer sedan att röstas fram och får pryda var sitt elskåp.

Den 1 juli startar fototävlingen ”Skövde ger energi”. Det är vi och Next Skövde som i en gemensam satsning uppmanar dig alla andra Skövdebor att ge er ut med kameran och fota något som ger energi.

– Den satsning vi gjorde på dataspelskonst på elskåp förra hösten har fallit väl ut. Nu går vi vidare med att utsmycka våra elskåp, denna gång med Skövdebornas egna bilder, säger Charlotte Backman, marknadschef på Next Skövde

Fram till den 9 augusti är det möjligt att lämna in sitt bidrag via den här sidan eller på Instagram. Därefter vidtar en omröstning både av allmänhet och av en jury. Totalt kommer ett 15-tal bilder att väljas ut som sedan får pryda var sitt elskåp.

– Vi från Skövde Energi tycker det är roligt om elskåpen kan bidra till en positiv upplevelse av vår stad. Vi ser verkligen fram emot att se bidragen som kommer in, säger Åsa Holmqvist Ekman, kommunikationschef Skövde Energi.

Vilken plats i Skövde ger dig energi? Fota, ladda upp och var med i vår tävling. Kanske blir det din bild som får pryda ett elskåp i höst!