Skövde Energi stöttar Klasshandbollen 2020

I år känns det extra speciellt och värdefullt för oss att få vara med och sponsra Klasshandbollen då dagen också blir något av en manifestation för klimatfrågan, barnkonventionen, jämlikhet och alla människors lika värde.

Detta är frågor och värden som vi själva arbetar med på Skövde Energi.
Vi tar till exempel fram ett miljöbokslut varje år som visar hur vi påverkar de globala koldioxidutsläppen. 2018 lyckades vi, tillsammans med våra kunder, att minska utsläppen med 102 279 ton. Det är lika mycket som om alla i Skövde avstod från att köra bil under 1, 5 år. Ingen kan göra allt men alla kan göra något och tillsammans förändrar vi världen!

Vi önskar alla spelare lycka till och hoppas ni får en fantastisk dag!

Läs mer om Klasshandbollen på HK Countrys hemsida