Dataspelskonst förskönar elskåpen i Skövde

I samarbete med Next Skövde har 11 av våra elskåp i centrala Skövde transformerats till konstverk med motiv från olika dataspel som producerats här. Konstverken ingår i en elskåpspromenad som finns i appen Skövde Street Museum och kallas ”Från spelens värld”.Där kan man följa promenaden och se alla skåp. På varje elskåp finns en QR-kod som man kan scanna och på så vis få mer information.

Foto: Tobias Andersson

På Skövde Energi ser vi samarbetet som en fantastisk möjlighet att lyfta spelindustrin i Skövde samtidigt som vi sätter fokus på vårt eget verksamhetsområde. Vi är väldigt glada att Next nappade på vår idé om att använda elskåpen som budbärare. Vi vågar dessutom lova att detta inte är sista gången ni ser dekorerade elskåp i Skövde då vi har många idéer kring olika motiv och teman.

Vi rekommenderar så klart alla att gå på elskåpspromenad. Ta en runda på lunchen, med familjen eller när du väntar på bussen!